Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dragon Age: Legends'tan Yeni Ayrıntılar

Legends, popüler RPG oyununun sıra tabanlı 2D versiyonu olacak
 
     Geçtiğimiz Kasım ayında EA tarafından duyurulan Facebook oyunu Dragon Age: Legends ile ilgili yeni bilgiler duyuruldu. Legends'ı oynayarak Dragon Age 2'de iki yüzük, iki Amulet ve bir adet kemerin kilidini açabileceksiniz.
 
     BioWare, bu eşyaların isimlerini açıkladı. Dragon Age 2'deki yüzüklerden Evra's Might ve Air of Confidence, Amulet olarak Ivo Family Crest ve Dura's Blue Flame ile Evra's Trophy Belt ismindeki kemer oyunda kilitli olarak gelecek. Mart ayında piyasaya çıkacak oyundaki bu eşyaları, Şubat ayından itibaren oynayabileceğiniz Dragon Age: Legends ile açabileceksiniz. Oyunun beta testleri henüz başlamadı fakat şimdiden beta için kayıt yaptırabilirsinizDragon Age: Legends'ın web sitesine girerek EA hesabınız ile betaya başvurabilirsiniz. Oyunun nasıl bir şey olacağını merak ediyorsanız aşağıda bir kaç ekran görüntüsü bulunuyor.
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Dragon Age: Legends Dragon Age: Origins Dragon Age 2 Electronic Arts EA 2D Facebook
Xbox 360'a Özel Hybrid'den Yeni Görseller MotorStorm: Apocalypse'den Yeni Video

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dragon Age: Legends
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız