Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dota Underlords'un Oyuncu Sayısı %90 Oranında Düştü

 
 
Valve'in büyük popülerliğe sahip oyunu Dota 2'nin modu, Dota Auto Chess'in bağımsız versiyonu Dota Underlords bildiğiniz gibi Haziran 2019'da erken erişime açılmıştı. Steam dışında oyun mobil cihazlarda da bulunuyor. Dota 2'nin içerisindeki mod olarak oldukça ilgi gören oyunun bağımsız versiyonu Dota Underlords'a ilgi azalmış gibi duruyor.
 
Dota Underlords, Haziran 2019 tarihinde yayınlandığında eş zamanlı olarak 202.254 kişi tarafından oynanıyordu. Ancak son günlerdeki Steam verilerine bakıldığında fark ediliyor ki oyuna olan ilgi bir hayli azalmış.
 
Oyunun 2 hafta içerisinde oyuncu zaten yarıya kadar düşmüş. Ardından da zamanla giderek azalmış ve şu anda oyunun sahip olduğu eş zamanlı oyuncu sayısı 18.664. Giderek düşmeye de devam edecekmiş gibi duruyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Auto Chess Valve Dota Dota 2 Steam Android iOS
Samurai Shodown Switch Versiyonu 25 Şubat'ta Çıkacak Cory Barlog, PS5'in Gösterilme İhtimali Olan CES 2020 Etkinliğine Katılıyor

BSC Misafiri

7.1.2020 11:35:02

0
Bi ara baya oynardım ancak bu herolu güncelleme gelince bıraktım. Düşüş de sanki o sıralar artmış gibi. Kötü bir güncelleme oyunu bitirdi maalesef.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dota Underlords
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız