Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Doom Eternal'ın Switch Versiyonu Hakkında İlk Bilgiler

 
Doom Eternal ilk defa E3 2018'de gösterildiğinde oyunun PlayStation 4, Xbox One ve PC platformlarına geleceği açıklanmıştı. Geliştirici id Software geçtiğimiz hafta QuakeCon'da yaptığı sürpriz bir duyuru ile oyunun Switch'e de geleceğini açıkladı.

Eurogamer, id Software'dan Marty Stratton ile gerçekleştirdiği röportajda oyunun Switch versiyonu hakkında ilk detayları öğrendi.

Marty Stratton tarafından belirtilene göre, Bethesda Softworks ve id Software Switch versiyonunu diğer platformlar ile eş zamanlı olarak çıkarmayı planlıyor. Switch portunu ise Panic Button gerçekleştirecek. Panic Button daha öncesinde Doom, Rocket League ve Wolfenstein II: The New Colossus oyunlarını Switch'e portlamıştı. Son olarak, Switch versiyonunda 30FPS hedefleniyor. Marty Stratton 2016 Doom'un da Switch'e 30FPS olarak çıktığını ve deneyim kaybı yaşatmadığını belirtti.

Doom Eternal'ın henüz bir çıkış tarihi bulunmuyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Nintendo Everything Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Forza Horizon 4 Türkçe Dublaj ve Altyazı Yerine Yalnızca Türkçe Altyazı Seçeneğiyle Çıkacak Onrush'a Ranked Modu Eklendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

14.8.2018 11:55:01

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Tamam da konsolu eleştirmek ayrı dalga geçmek ayrı. Bu çağda olmaması gereken eksiklikleri var switch'in ama taşınabilir ev/el konsolu konsepti müthiş. Xbox one ve ps4 üm de varama açasım gelmiyor. Ps4 ü sadece özel oyun çıktığında açıyorum.
Nasıl yani? Konsolu açmaya mı üşeniyorsun? Babam kontrolcüsünün orta tuşa basınca açılıyo ya o kadar dert etme.

BSC Misafiri

13.8.2018 20:47:48

0
Tamam da konsolu eleştirmek ayrı dalga geçmek ayrı. Bu çağda olmaması gereken eksiklikleri var switch'in ama taşınabilir ev/el konsolu konsepti müthiş. Xbox one ve ps4 üm de varama açasım gelmiyor. Ps4 ü sadece özel oyun çıktığında açıyorum.

wattonx

13.8.2018 17:53:59

0
GB rekoru bu oyunla kırılabilir.

Queen Hentai

13.8.2018 17:16:01

0
Artık 15 oyun kartı ile çıkartıp 50 GB veri çekmeye muhtaç olur sandviç sahipleri. Muhahaha....
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız