Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dontnod Entertainment, PortaPlay'in Yeni Oyununun Yayıncılığını Üstlenecek

 
Life is Strange ve Vampyr geliştiricisi Dontnod Entertainment, üçüncü parti oyun yayıncılığına da giriş yapıyor.

Dontnod Entertainment, PortaPlay'in şu anda yapım aşamasında olan yeni oyununun yayıncılığını üstleneceğini duyurdu.
 
PortaPlay, taktiksel rol yapma oyunu Broken Lines ile tanınıyor. Üzerinde çalıştıkları yeni proje ise Dontnod Entertainment'ın editoryal vizyonu ve değerleri ile uyumlu bir yapım olacak. 
 
Dontnod Entertainment yayıncılık bölümü patronu Xavier Spinat, hem geniş kitlelerin erişebileceği hem de tema ile tasarım kalitesi açısından iddialı deneyimler sunmak istediklerini belirtti.
 
Çinli bilişim şirketi Tencent, bu yılın başlarında Dontnod Entertainment'tan 30 milyon euro'ya azınlık hissesi satın almıştı ve Dontnod Entertainment bu fon sayesinde oyun yayıncılığına ilk adımı atıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamasutra
Hitman 3'ün Nisan Ayı Yol Haritası Paylaşıldı Path of Exile 2'den Yeni Bir Fragman ve 19 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

HayvanGenli

9.4.2021 00:15:31

0
Vampyr temelleri cok saglam bir oyundu. Arkalarinda saglam bir fonla 2. oyunu gormeyi umuyorum. Kendi icinde bir devrim yapmasina da gerek yok. Olan mekaniklerin, temellerin ustune biraz daha koyarak yeni oyun ortaya cikarirlarsa yeter zaten. Piyasada Vampyr gibi olan baska bir oyun var mi hatirlamiyorum.

BSC Misafiri

9.4.2021 00:05:35

0
Vampyr çok güzel oyundu

BSC Misafiri

9.4.2021 00:04:08

0
daha bugün DontNod için google arama yaptım bu adamlar ne yapıyor acaba Vampyr 2 gelecek mi diye. Şimdi de bu haberi görünce direkt 2. oyun sandım halbu ki güzel bir tesadüftü :(
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız