Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Donkey Kong'un Muhtemel Kapak Tasarımı


     E3 2010 fuarı Nintendo için oldukça verimli geçmişti. 3DS dışında bir çok oyunun da duyurusunu gerçekleştiren Nintendo'nun en dikkat çeken yapımlarından birisi de Donkey Kong Country Returns olmuştu.
 
     E3'ten sonra GamesCom fuarının da en iyi Nintendo oyunları arasında gözterilen Donkey Kong Country Returns'un muhtemel kapak tasarımı ortaya çıktı. Kapak tasarımında oyunun en büyük özelliklerinden biri olan iki kişilik co-op moduna da gönderilme yapılmış. İki kişilik modda yönlendirdiğimiz her iki karakteri de kapak tasarımında görebiliyoruz.
 
     Aşağıdan göz atabileceğiniz bu kapak tasarımının oyunun final kapağı olmadığını da belirtelim. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Nintendo Wii Donkey Kong Country Returns
Medal of Honor'dan Helikopter Kontrolü Shogun 2: Total War'dan Bir Düzine Görsel

MrKerberoS

2.9.2010 19:22:07

0
Donkey Kong oyunu harika benim SNES te var bu oyun küçükken az oynamadım oyunu bitirdim ama bi bonus bölümü gibi bir yer vardı o bölümü geçemedim bir de kataloğunda hiç gitmediğim bir yerin resmi vardı çok hırs yaptım ama geçemedim hala oynamak istiyorum ama SNES in kanalını televizyonda bir türlü ayarlayamadım cızırtılı gösteriyor. Kısacası bana göre 1 mario 2 donkey kong
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Donkey Kong Country Returns
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız