Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Doki Doki Literature Club Plus Lansman Fragmanı Yayınlandı

 
 
Yayıncı Serenity Forge ve geliştirici Team Salvato, Doki Doki Literature Club Plus'ın lansman fragmanını yayınladı. PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam ve Serenity Forge üzerinden PC için dijital olarak mevcut. Fiziksel sürümler ayrıca PlayStation 5, PlayStation 4 ve Switch platformlarında ön sipariş edilebilir.
 
Oyun hakkında
 
Şiirin ve romantizmin korkunç dünyasına hoş geldin! Platonik aşkın için şiirler yaz ve mükemmel sona ulaşmak için yolculuğundaki tüm hataları sil. İşte DDLC'nin neden son 10 yılın en sevilen psikolojik korku oyunu olduğunu keşfetmek için bir fırsat. 
 
Romantik bir arayış içinde gönülsüzce Literature Club'a katılan ana karakter olarak oynuyorsun. Yazdığın her şiirle ve yaptığın her seçimle platonik aşkını etkileyecek ve okul romantizminin korkularını açığa çıkaracaksın. Flörtleşme simülasyonunun kodunu kıracak ve mükemmel sona ulaşacak kadar güçlü müsün? 
 
Şimdi beyin yakan orijinal DDLC deneyimi Doki Doki Literature Club Plus'a özel sayısız yeni özellik ve içerik ile dolu. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon macera hikaye
Temmuz 2021 için PlayStation Plus ücretsiz Oyunları Açıklandı Lightspeed & Quantum Studios, Uncapped Games'i Kurdu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız