Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Doctor Strange 2'nin Yönetmenliği İçin Spider-Man Filminin Yönetmeni Sam Raimi ile Görüşülüyor

 
Disney'in kurduğu Marvel evreninin yeni fazı önümüzdeki Mayıs ayında Black Widow ile başlayacak. 4. fazda insanların en çok görmeyi beklediği filmlerden biri de Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Ancak geçtiğimiz haftalarda filmin yönetmeni Scott Derrickson projeyi bırakmıştı.

Şimdi ise Disney film için yeni bir yönetmen arayışında. Görüştükleri isimlerden birisi ise Marvel filmlerini takip edenlerin yakından tanıyacağı isim Sam Raimi. Yani Tobey Maguire'ın oynadığı Spider-Man filminin yönetmeni.

Aslında Sam Raimi'nin diğer işleri de göz önünde bulundurulduğunda Doctor Strange in the Multiverse of Madness filmi Sam Raimi için güzel bir tercih olabilir. Doctor Strange in the Multiverse of Madness 7 Mayıs 2021'de vizyona girecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GamePressure Film ve Dizi Haberleri marvel sineamtik evren doctor strange doktor strange 2 benedict cumberbatch Doctor Strange in the Multiverse of Madness Scott Derrickson sam raimi yeni yönetmen oyuncular vizyon tarihi benedict cumberbatch
2020'de de Yeni Bir Call of Duty Oyunu Geleceği Onaylandı Activision Birden Fazla Remastered Oyunun Geliştirildiğini Doğruladı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

aykut291

7.2.2020 09:41:52

0
İlk filimini yapan yönetmen yoksa tırta bağlar.Ya ben anlayamıyorum yani daha Starwars da gördük örneğini Bir filim serisinde bir yönetmenle anlaşılır.Yönetmen değişirse o filim bok oluyor.İlk filimini çok beğenmiştim Marvel Sinematik evreninin 3. fazında katlandığım tek filimdi Doctor Strange oda yönetmenin tutarlı başarısı.

Funder

7.2.2020 03:14:32

+1
Raimi Suit harika ya. Ps4'deki oyunda hep bununla oynuyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız