Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dissidia Final Fantasy NT DLC Karakteri Vayne Carudas Solidor 26 Nisan'da Çıkıyor

 
   Dissidia Final Fantasy NT indirilebilir içerik karakteri Vayne Carudas Solidor 26 Nisan'da 800 yen (7.4 USD) fiyat ile çıkış yapacak.

   Vayne Carudas Solidor iki ek kostüm rengi ve iki ek silaha sahip olacak.

   Dissidia Final Fantasy NT PlayStation 4 üzerinde ulaşılabilir durumda.


Otuz yıldan uzun sektör lideri oyun gelişimini kullanan Dissidia: Final Fantasy NT, sizi ve iki takım arkadaşınızı 10'dan fazla ikonik arenadan birine götürerek Final Fantasy evreninin gerçek efsaneleriyle yoğun üçe üç dövüş deneyimini yaşamanızı sağlıyor. Dövüş oyunlarına benzersiz bir yaklaşım sunan bu oyunda, Final Fantasy oyun serisinin çok sevilen 20'den fazla karakter arasından seçim yaparak klasik silahlar ve büyü saldırıları dışında Odin, Shiva ve Ifrit çağırma gibi büyülerle savaşa girin. Yeni beceriler edinin, Gil kazanın ve oynadıkça karakterinizi istediğiniz gibi özelleştirin. Asıl dövüş için çevrimiçi moda girmeden antrenman modunda yeni edindiğiniz becerilerinizi geliştirin.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
Yakuza Serisinin Geliştiricisi Yeni Bir IP Üzerinde Çalışıyor 2018 Kış Mevsimi Finali - Türkiye'nin En İyisi Kim?

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız