Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dishonored Serisi Şimdilik Dinleniyor

 
Ufukta yeni bir Dishonored oyunu görünmüyor.
 
QuakeCon'da VG24/7 websitesine konuşan Arkane Studios baş tasarımcısı Ricardo Bare "Gelecekte neler olabileceğini kesin olarak söyleyemem, her şey olabilir, ancak Dishonored şimdilik dinleniyor." açıklamasında bulundu.
 
Ricardo Bare röportajın devamında genel olarak oyunlarda nasıl bir yaklaşım izlediklerini anlattı ve şu na kadar birinci şahıs kamera açısına sadık kaldıklarını ancak bunun ileride değişebileceğini söyledi.
 
"Bir stüdyo olarak bizim için oyunda önemli olan şeyler tutarlı, derin bir dünya yapısı ve çevresel hikaye anlatımıdır. Her zaman Dunwall veya Talos 1 gibi orayı gerçekten ziyaret ediyormuş gibi hissedeceğiniz alanlar yaratacağız. Bu bizim için çok önemli ve diğer önemli olan bir şey ise doğaçlama oynanış. Oyunculara bir takım harika yetenekler ve araçlar verip ardından 'Bir yolunu bul, yaratıcı ol, bu senin kendi deneyimin.' demek. Ve genellikle birinci şahısa sadık kalıyoruz, ancak bu katı bir kural değil ve zaman zaman başka şeyler deneyebiliriz." 
 
Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında yapılan bir açıklamayı hatırlayacak olursak Arkane Studios kreatif direktörü Harvey Smith Corvo, Emily, Daud, Billie ve The Outsider etrafından dönen hikayenin son parçasının Death of the Outsider olduğunu belirtmiş ve "Eğer daha fazla Dishonored oyunu olursa farklı bir durumun içinde farklı karakterlere sahip olacak." demişti.

Serinin ilk oyunu Ekim 2012'de çıktı ve ardından "Void Walker’s Arsenal", "Dunwall City Trials", "The Knife of Dunwall" ve "The Brigmore Witches" indirilebilir içerikleri ile desteteklendi. İkinci oyun mevcut nesil için Kasım 2016'da çıktı ve üzerinden pek bir zaman geçmeden Eylül 2017'de Billie Lurk karakterini kontrol ettiğimiz Dishonored: Death of the Outsider bağımsız olarak çıktı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dualshockers Dishonored Arkane Studios Bethesda Dishonored 2 PC PS4 Xbox One
Roguelike Aksiyon Oyunu Metallic Child PS4, Switch, PC ve Akıllı Telefonlar için Duyuruldu Battlefield V'in Yeni Fragmanı Yarın Yayınlanacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Vendrick

22.3.2020 14:48:23

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: porsux 2. oyunun ilk oyunun devamı niteliğinde yapılması bir hataydı bence.</blockquote> 2. oyunun ilk oyun gibi patates grafikleri ve modellemeleri ile yapılması ve ilk oyunun devamı niteliğinde olması bir hataydı bence..
Sırf sana yorum yazmak için buldum bu konuyu. Sanıyor ki sanki adamlar grafik yapamıyor çünkü zavallının birisin konuyu da hiç anlamamışsın. O oyunun olayı (1. oyundan bahsediyorum) grafik değil atmosfer oynanış sadelik ve harika bir kurguydu. 2. oyun grafik motorunun unreal'den void engine motoruna geçişinden sonra aynı etkiyi yapamadı maalesef. 1. oyun efsanedir şimdi aynı tarzda yeni oyun yapsınlar ben tamamım.

wattonx

15.8.2018 21:34:04

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: porsux 2. oyunun ilk oyunun devamı niteliğinde yapılması bir hataydı bence.</blockquote> 2. oyunun ilk oyun gibi patates grafikleri ve modellemeleri ile yapılması ve ilk oyunun devamı niteliğinde olması bir hataydı bence..
Gidin şu çocuğa grafiğin ne olduğunu anlatın beni uğraştırmayın banlanabilirim

ReDeYe_46

15.8.2018 18:49:45

0
Hocam bence oyuna o “patates” grafikler ayrı bir hava katıyor ve tarz duruyor

BSC Misafiri

15.8.2018 16:49:43

0
quote:

Orjinalden alıntı: porsux 2. oyunun ilk oyunun devamı niteliğinde yapılması bir hataydı bence.
2. oyunun ilk oyun gibi patates grafikleri ve modellemeleri ile yapılması ve ilk oyunun devamı niteliğinde olması bir hataydı bence..

porsux

15.8.2018 16:41:40

0
2. oyunun ilk oyunun devamı niteliğinde yapılması bir hataydı bence.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dishonored 2
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız