Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dishonored Çıkış Tarihi (Güncelleme)

Dishonored'ın videosunu izlemediyseniz kaçırmayın!
 
     Bethesda Softworks'ün Arcane Studios'u satın almasından itibaren stüdyonun ilk oyunu olacak Dishonored büyük bir merakla bekleniyor. Deus Ex ve Arx Fatalis gibi oyunların yapımcıları tarafından desteklenen projenin geçtiğimiz günlerde söylenti çıkış tarihi ortaya çıkmıştı. Bir oyun mağazası oyunun 25 Ekim'de çıkacağını belirtmişti fakat resmi bir açıklama olmadığı için emin olamamıştık.
 
     Bugün ise Bethesda oyunun 12 Ekim'de çıkacağını duyurdu. Ayrıca önümüzdeki ay düzenlecek E3'te oynanabilir demosu tanıtılacak ve pek çok bilgi açığa çıkacak. Aşağıda oyunun yayınlanan kapak tasarımları bulunuyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Dishonored Arcane Studios Bethesda Softworks FPS
Kane & Lynch Yapımcıları Dava Sürecinde! Hitman Çıkış Tarihi + Sniper Challenge Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

14.10.2012 19:14:01

0
Arkadaşlar bu sene çok çeşitli oyunlar çıkacak AC III , Call of Duty Blakc Ops II , Dishonored vb. Bence yılın sonunu beklemeliyiz zaten o zaman anlaşılacak ama ''Dishonored'' oyunu bana güzel gibi geliyor yani benim favori oyunum Dishonored oldu diyebilirim :)

BayTea

10.5.2012 23:08:05

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri skyrimin etkisini birakmasi zor. ancak half lifeyi tahtini sarsar hatta kaldirir. skyrimdeki cevre etkilesimi ve degiskenlik bu zaten bethesdanin alametifarikasidir. ornegin falloutda caserla anlasyorsun cal. republic aakerleri gormeden sikiyor kursumu.
Daha oyunun nasıl bir şey olduğunu bilmeden bir efsanenin tahtını sallayabileceğini nasıl düşünüyorsun anlamıyorum anlamakta istemiyorum.

BSC Misafiri

10.5.2012 18:32:01

0
Ah bide görsellik şu ölçüde olsa... Gelecek nesilden ümitliyim, hiç değilse epic games'ten ümitliyim. UE4 teknolojisiyle en az samartian gibi görünen oyunlar gösterecek bize, ki o zaman bu bile komik görünecek..

capoeira_GS

10.5.2012 18:00:21

0
Timeshift havası aldım oyundan merak ettim doğrusu zamanı durdurma gibi özellikler var yapımcı bethesda olunca skyrimden esintiler var gibi görünüyor

I3uRocKSiyoN

10.5.2012 17:46:17

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri skyrimin etkisini birakmasi zor. ancak half lifeyi tahtini sarsar hatta kaldirir. skyrimdeki cevre etkilesimi ve degiskenlik bu zaten bethesdanin alametifarikasidir. ornegin falloutda caserla anlasyorsun cal. republic aakerleri gormeden sikiyor kursumu.
Zaten Skyrimin bıraktığı etkiyi bırakması için henüz birşey söyleyemeyiz fakat şu anlık onun *gibi* etki bırakabileceğine inanıyorum :)

BSC Misafiri

10.5.2012 17:36:51

-2
skyrimin etkisini birakmasi zor. ancak half lifeyi tahtini sarsar hatta kaldirir. skyrimdeki cevre etkilesimi ve degiskenlik bu zaten bethesdanin alametifarikasidir. ornegin falloutda caserla anlasyorsun cal. republic aakerleri gormeden sikiyor kursumu.

BSC Misafiri

10.5.2012 17:32:25

0
atmosfer bioshock a benziyor ve şu el singularity yi anımsatıyor bence zevkli bir oyun olur

I3uRocKSiyoN

10.5.2012 17:20:21

0
Ya bu oyun bence bomba ya Skyrim gibi etki bırakır bence
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dishonored ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
95 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız