Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Disgaea 3: Return'den Yeni Bilgiler

Disgaea 3 oldukça başarılı karakter tasarımlarına sahip
 
     Playstation 3'ten Vita'ya uyarlanan Disgaea 3: Return'den yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Bu defa oyunun kontrol yapısı ile ilgili bazı açıklamalar yapıldı. Playstation Vita'ya özgü bir kontrol şeması ile karşı karşıyayız.
 
     Nippon Ichi'nin açıklamalarına göre dokunmatik ekran ve arkadaki dokunmatik panel sayesinde haritayı döndürebilecek veya görüntüyü farklı bölgelere kaydırabileceğiz. Ayrıca yeni tepe kamerası ile haritayı daha iyi görmemiz sağlanacak.
 
     Disgaea 3: Return ayrıca Vita'nın konumsal bilgi yeteneklerinden de yararlanacak. Örneğin gerçek dünyada Vita'nızla birlikte hareket ettiğinizde bu size daha fazla yetenek puanı ve Mana kazandıracakmış. Gerçekten ilginç bir sistem olacağı kesin.
 
     Geliştirici firma bunların yanı sıra herkesin derecesine ulaşabileceğimiz bir sistem üzerinde de çalışıyormuş. Anlaşılan oyunun Vita sürümü de JRPG oyuncuları tarafından zevkle oynanacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak andriasang Sony Vita Vita Playstation Vita Next Gen Portable PSP 2 Sony PSN Disgaea 3
Valkyria Chronicles 3 Batıya Gelmeyecek Dragon Age II ve Resistance 3 İçerikleri Çıktı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Disgaea 3
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız