Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Discord, Tacizle Mücadele İçin Yapay Zeka Şirketini Satın Aldı

 
 
Discord, çevrimiçi taciz ve istismarı tespit etmek ve denetlemek için yapay zeka destekli yazılım geliştiren Sentropy adlı bir AI şirketini satın aldığını duyurdu.
 
Discord, insanların zaman geçirmek ve genel olarak sağlıklı bir topluluk yapısına sahip bir platform olduğunu kanıtlamış olsa da, bireyler zaman zaman birbirlerine karşı potansiyel tehdit oluşturmaya devam ediyor.
 
Toplulukların oluşturulmasını kolaylaştıran anlık mesajlaşma ve VoIP uygulaması, platformda ortaya çıkan taciz ile sürekli olarak mücadele ediyor.
  
Sentropy ve Discord biraraya gelerek, çevrimiçi kötüye kullanımla mücadele edecek, kullanıcı gizliliğini ve güvenliğini arttıracak ayrıca sohbet platformunun güvenlik sistemlerini de geliştirecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamerant Discord Sentropy güvenlik
NBA 2K22, PC'de Eski Nesil Olacak ve Çapraz Oyunu Desteklemeyecek Bloodroots Oyunu Xbox One, Series X|S ve Game Pass'ta Çıktı

Kendine_Antagonist

15.7.2021 14:12:55

0
Lağım gibi yer zaten Türkiye'de bayağı iş yapar o yapay zeka bence de gelsin.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız