Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Disco Elyisum'un Senaristi: İkinci Oyunda Daha Fazla Combat Olacak

 
Geliştiriciliğini ZA/UM'un yaptığı izometrik kamera açısına sahip olan oyun Disco Elysium 2019 yılının başarılı yapımlarından birisiydi. Oyunun ana tasarımcısı ve senaristi Robert Kurvitz, devam oyunu hakkında konuştu.
 
Robert Kurvitz devam oyununun, daha fazla savaş içereceğini ve ilk oyunda bulunmayan bir seks sahnesi bulunacağını açıkladı. Robert Kurvitz, "İkinci oyunda daha fazla savaş mekaniği olacak, çevre daha duyarlı olacak ve savaşın gidişatını etkileyecek." dedi. Ayrıca Disco Elysium'un devamının Baldur's Gate'in devamı olan Baldur's Gate II gibi olmasını istediğini söyledi.
 
Disco Elysium 15 Ekim 2019 tarihinde yayınlandı, PlayStation 4 ve Xbox One sürümünün de geliştirme aşamasında olduğunu biliyoruz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GamePressure RPG Disco Elysium Açık Dünya Dedektif devam oyunu ikinci oyun nasıl olacak
Wolfenstein: Youngblood'ın RTX'li Versiyonundan 4K 60 FPS Fragman Paylaşıldı Sony, E3 2020'ye Katılmayacağını Doğruladı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

alsndnz

14.1.2020 23:59:06

0
quote:

Orjinalden alıntı: Wayward Son Combat olacaksa Original Sin tadında, çevreyi sonuna kadar kullanan yapıda olsun bari. Batırmayacaklarına eminim, adamların yaklaşımı mükemmel.
original sin iyi guzel oyunduda combat bi zamandan sonra cok yavan geliyor insana modsuz filan sarmiyor balancei iyi class modlari indirip oynamak lazim

- The Stig -

14.1.2020 20:53:30

0
Yamayı heyecanla bekliyorum umarım arkadaşlar en erken zamanda başarı ile tamamlarlar https://forum.donanimhaber.com/disco-elysium-turkcelestirme-projesi-cheviri--141038823

Wayward Son

14.1.2020 11:36:57

0
Combat olacaksa Original Sin tadında, çevreyi sonuna kadar kullanan yapıda olsun bari. Batırmayacaklarına eminim, adamların yaklaşımı mükemmel.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Disco Elysium
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız