Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Digital Athletics, PUBG Mobil Kadrosunu Duyurdu

 
     Digital Athletics, PUBG Mobil kadrosunu duyurdu. EMEA Lig Finalleri'ni 2. olarak tamamlayan Klas Game'i bünyesine katan takım, "Klass Digital Athletics" adıyla ilk mücadelesine 24 Kasım'da PUBG Mobile Global Championship ile çıkacak.
 
Klass Digital Athletics PUBG Mobile Kadrosu
 
Selim "seLim" Çakmak
Mehmet Akif "RayZ" Kastal
Taha "Soulless" Avşar
Berkin "Sylas" Çetin
 
     Klas Game Esports adıyla temmuz ayında kurulan takım ilk kez C-Tier olarak; Dlive & Wozto Tournament 2020 turnuvasında mücadele etti. İstikrarlı olarak PUBG Mobil turnuvalarında boy gösteren takım, C-Tier'den A-Tier'e yükselmeyi başardı. PUBG Mobil'in resmi oyun ligi olan EMEA'yı 4. sırada tamamlayan Klas Game Esports, lig finallerine yükseldi. EMEA Lig Finalleri'ni 2. sırada tamamlayan başarılı ekip 2 milyon Dolar ödül havuzu oluşturulan "PUBG Mobile Global Championship" turnuvasına katılmaya hak kazandı.
 
     PUBG Corporation ve Tencent Games tarafından düzenlenen PUBG Mobile Global Championship, 24 Kasım Salı günü başlayacak! Turnuva, PUBG Mobil'in ilk ve en büyük turnuvası niteliğinde ve oluşturulan ödül havuzu toplam 2 Milyon Dolar.

Bu haberin bağlantısı
URL
player unknown battlegrounds bluehole battle royale pc h1z1 fps tps
Valorant First Strike Türkiye Turnuvasının 1. Açık Elemeleri Tamamlandı! Motorsport.com Dijital Yarış Takımı Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayerUnknown's Battlegrounds
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız