Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Digimon Survive ile İlgili Yeni Haberler Yolda

 
Digimon Survive yapımcısı Kazumasa Habu, oyun ile ilgili yeni haberlerin yaza kadar veya en geç yazın başlarında paylaşılacağını açıkladı.

Kazumasa Habu twitter üzerinden bir kullanıcıya şu şekilde yanıt verdi: "Beklettiğimiz için özür dileriz. Çalışmalar devam ediyor, bu konuda içiniz rahat olsun. Yazdan önce veya yazın başlarında daha fazla haber paylaşabileceğimizi düşünüyorum."

V-Jump dergisinin Mayıs ayında yayınlanacak sayısında büyük Digimon haberinin sinyali verildi. Muhtemelen Digimon Survive ile ilgili olacak.

Digimon Survive bu yıl içinde PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC platformları için çıkış yapacak. Digimon Survive'da Takuma Momozuka liderliğindeki bir grup genç okul kampı gezisinde kaybolur ve kendilerini canavarlar ve tehlikeler ile dolu garip bir dünyada bulurlar. Zor kararlar ve ölümcül savaşlar sonucu evlerine geri dönmeye çalışırken oyuncuların oyun boyunca yaptıkları seçimler canavar düşmanlarının evrimini ve oyunun nasıl sona ereceğini etkileyecek. Oyundaki savaşlar 2D olarak ve daha klasik bir SRPG tarzında olacak. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Digimon Survive Bandai Namco PlayStation 4 Xbox One Switch ve PC
Mortal Kombat 11 İnceleme Puanları Jupiter & Mars Çıkış Fragmanı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Digimon Survive ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız