Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Diablo 4 açık betası oyuncular tarafından yoğun talep gördü

 
 
Blizzard, tarafından oyunculara sunulacak olan aksiyon rol yapma oyunu Diablo 4'ün açık betası yüksek oyuncu sayısıyla dikkat çekti. Yoğun talebi karşılamakta zorlanan ekipler, oyuncuların bir süre beklemeleri gerektiğini belirtti. Şu anda açık beta devam ediyor ve bugün son gün.
 
Blizzard bu durumdan memnun
 
 
 
Açık beta testiyle yoğun oyuncuyla karşı karşıya kalan Blizzard bu durumdan memnun. Memnuniyetini belirtmek için çeşitli açıklamalarda bulunan ekip tam olarak şunları söyledi: "Sanctuary'nin kapılarını açmaya hazırlanırken, oyuncularımıza Diablo IV Açık Betası ile sorunsuz bir oyun çıkışı gerçekleştirmek istiyoruz. Açık betasını sunduğumuz esnada benzeri görülmemiş oyuncu topluluğu ve kuyruk süreleriyle karşılaştık. Sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.”
 
Öte yandan bu betanın birçok kişi tarafından bir demo olduğu belirtildi ancak bu hafta yapılan bir röportajda franchise'ın başı Rod Fergusson, Diablo 4 betasının bir demo sürümü olmadığını vurguladı.
 
Diablo IV, 6 Haziran'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Battle.net aracılığıyla PC için çıkış yapacak. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Diablo IV Diablo 4 Diablo Blizzard Blizzard Entertainment PS4 Xbox One PC
Resident Evil 4 Remake Steam'de seri tarihinin en iyi çıkışını gerçekleştirdi Nisan ayında çıkış yapacak PS4 ve PS5 oyunları: 2023
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

29.3.2023 09:09:21

0
Bu oyun için blizzard iki defa oyunu almışım gibi para çekti 1350+1350 TL, hemen support bölümünden yazdım cevap geldi bir gün sonra para geri geldi karta şükür

arda29

28.3.2023 12:11:33

0
Betada 25 level druid ve 20 level barbarian yaptım, oyun gayet güzel ama pat diye bağlantı kopup oyundan atmalar can sıkıcı. Oyun çıktığında da olmazsa güzel olur. Birde sıra olayı var. Ulan 2 bin liraya yakın para bayılmışız ultimate sürümüne birde oynayacağız diye sıra bekliyoruz. Çözmesi lazım Blizzard'ın bu problemleri. Kısacası sunucu kaynaklı problemler çözülürse uzun vadeli oynanacak bir oyun gibi duruyor.

Revrains

27.3.2023 12:47:28

0
Olmamış falan diyenler kafadan 1 k saat harcayacak olmuş olmuş mis gibi olmuş

BSC Misafiri

27.3.2023 10:31:42

0
Diablo 3'ü sıkıla sıkıla PS4'te bitirmiş biri olarak söylüyorum, Diablo 4'te de yan görevlere dalınca aynı sıkılma hissi ile karşılaştım. Ana görevlerin hikâye sunumları ilgi çekici geldi bana göre ama vuruş hissi yok gibi hissettim. Bir boss savaşında bile, boss'un önünde durup sol tık basılı tutarak ölmesini bekliyorsunuz sadece ve siz vurduğunuzda boss herhangi bir tepki vermiyor, sarsılmıyor. Bu durum sadece boss için değil normal sıradan iskeletler bile kafasına baltayla vuruyorsun yerinden hareket bile etmiyor. Belki bunu söyleyince bazı Diablo fanboyları kızacak ama Lost Ark'ın vuruş hissiyatı Diablo 4'ten çok daha iyi. Map'i ortaya şeffaf bir şekilde koymanın eksikliğini yaşadım, bunun acil geri getirilmesi lazım çünkü bir yere giderken bir yandan yürüyüp, bir yandan sürekli M'ye basıp oyun kesintiye uğruyor. Mini map yeterli alanı gösteremiyor maalesef. Grafikler ve atmosferi çok beğendim. Oyunun altyapısında garip bir tercih yapılmış, anladığım kadarıyla şehirlerde, ortak alanlarda ve dungeonlarda sürekli server değiştiriyoruz gibi bir şey oluyor. Mesela şehire giriyorsunuz ufak bir takılma oluyor karakter geri gidiyor diğer oyuncuları görebilir hâle geliyorsunuz, açık dünyaya geçiyorsunuz yine bir takılma, geri adım atmalar, ışınlanmalar sonra diğer oyuncular görünmez hale geliyor. Aynı şey dungeonlar içinde geçerli. Açık alanlar ile kendi deneyimlemeniz gereken alanlarda sürekli bu oluyor. İnternetim pek hızlı olmadığından daha çok hissetmiş olabilirim. O kadar çok skill var ki, skill slotu yetersiz kalıyor. O kadar çok skill var dediğimde hemen sevinmeyin çünkü Barbar sınıfında bir skill balta ile vurmak için diğer skill kılıç ile vurmak için. Eskiden bir tane skill ile elinize aldığınız silaha göre vuruyordu, şimdi birden fazla silah taşıyıp skill hangi silah içinse onunla vuruyor, farklı bir şeyler yapmaya çalışmışlar.

BSC Misafiri

27.3.2023 09:29:44

0
Oyun Diablo 3 ün altyapısını kullanıyor. Animasyonlar yaratıklar vs. 3. oyuna göre grafik paleti daha karanlık daha sade hale gelmiş D2 havası verilmeye çalışılmış. Tabi Diabloyu oynatan asıl şey item çılgınlığıdır. Bunu iyi kotardılarsa başarılı olur. Birde oyunun çıkış zamanında set item ve rune ların olmayacak olması çok kötü. Umarım bu hatadan dönerler yada çıkışından kısa süre sonra gelir.

Nevfel

26.3.2023 23:44:09

0
Oyunda bariz bir mobil havası var. Kamera çok yakın. Vuruş hissinde bir eksiklik var. Bazı seslendirmeler mobil oyun havasını çok fazla hissettiriyor mesela. Netice olarak bir olmamışlık hissi var maalesef. Ben çok beğenmedim. Diablo 2 gibi bir şey maalesef yapamazlar çünki mobildeki para akışını gördüler ve artık gözleri doymaz bunların.

BSC Misafiri

26.3.2023 21:09:33

0
end game nasıl olur bilmem ama şu hali ile içine çeken bir havası yok eksik gibi bir şeyler.

Johnny Silverhand

26.3.2023 18:38:14

0
birkaç eksiklik var. map’i şeffaf şekilde ortaya alamıyoruz, zoom out olması lazım mobil gibi dibine kadar girmiş izometrik mi tps mi belli değil o derece. ve skill ağacının aşırı basit olması. sanırım hardcore kesimden çok casual kesimi etkilemek için yapılmış gibi. derinlik fazla yok. hoş böyle de her türlü oynatır. umarım end game’i dolu doludur da bazı şeyler görmezden gelinir.

Anthropomancy

26.3.2023 15:37:02

0
Kafadan 10 senesi var

Question-X

26.3.2023 15:18:52

0
İyi bir yapım ama Diablo 3 teki sezon sistemini yine yaparlarsa bu oyun 1 seneyi çıkarmıyabilir.
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Diablo IV
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız