Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Diablo 3'ün Yeni Item Setlerini Tanıtan Video Yayınlandı


    Satışları beklenmedik bir şekilde iyi giden Diablo 3, oyun dünyasının şimdiye kadar en çok satan 10 oyunu arasında yerini alıyor. Blizzard, Diablo 3 için sunmayı planladığı 2.3.0 yamasıyla oyuna eklenecek olan item setleri için yeni bir video paylaştı. Yayınlanan videoda oyunda bulunan her sınıf için gelecen setlerin ayrı ayrı tanıtımı yapılıyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Blizzard PC RPG Diablo 3 Diablo III İzometrik Aksiyon RPG PS3 PS4 Xbox 360 Xbox One
Quantum Break'in Kapak Tasarımında Değişiklik Scalebound'ın Orijinalinde Ejderhalar Değil, Dinozorlar Vardı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Devoin

18.8.2015 12:57:48

0
Hani Barbarian set? Waste yeni olduğu için herhalde barbar bu sefer boş geçecek..

mrhksc

17.8.2015 12:55:12

0
quote:

Orjinalden alıntı: Hesperiush " Satışı beklenmedik bir şekilde iyi giden..." şeklinde cümleye başlamanız ne kadar saçma olmuş. Diablo 3, Reaper of Souls sonrası gayet hatta epey iyi durumda, hem de her anlamda. Optimizasyon, oynanabilirlik, sürekli güncellenen içerik. Haa arada sunucular kayışı koparıyor, battle.net'e bağlanamam sorunları oluyor ama o kadar da olur. Kaldı ki adamlar sürekli kendini güncel tutmak zorunda. Diablo artık yalnız değil, Path of Exile gibi ciddi bir rakibi, yıl sonunda tam sürüme geçecek olan Grim Dawn, hala bir çok kişi tarafından oynanmaya devam eden Titan Quest var...
Kesinlikle katılıyorum. Çıktığı ilk günden beri Diablo 3 oynuyorum. Reaper of Souls eklentisi lie oyun tamamen kendine geldi ve git gide daha da güzelleşiyor. Son olarak getirdikleri set yenilikleri dışında oyundaki materyallerde, legendary craft sistemindeki materyal ihtiyacında değişiklik yaptılar. Greater Rift için şimdi Realm of Trials gerekmiyor. Hellfire eşyaları için gereken portal anahtarları direkt olarak keywarden lardan düşecek vs... Birçok değişiklik var ve Blizzard oyuncuların fikirlerini önemsiyor. Git gide daha da iyi oluyor oyun..

Guest-7A1E308D7

17.8.2015 01:30:11

+1
" Satışı beklenmedik bir şekilde iyi giden..." şeklinde cümleye başlamanız ne kadar saçma olmuş. Diablo 3, Reaper of Souls sonrası gayet hatta epey iyi durumda, hem de her anlamda. Optimizasyon, oynanabilirlik, sürekli güncellenen içerik. Haa arada sunucular kayışı koparıyor, battle.net'e bağlanamam sorunları oluyor ama o kadar da olur. Kaldı ki adamlar sürekli kendini güncel tutmak zorunda. Diablo artık yalnız değil, Path of Exile gibi ciddi bir rakibi, yıl sonunda tam sürüme geçecek olan Grim Dawn, hala bir çok kişi tarafından oynanmaya devam eden Titan Quest var...

einhander

17.8.2015 00:12:21

0
bende aylardır oynamıyorum yamanın cıkmasına az bır sure kaldı cıktıgında uzun bır maraton benı beklıyor olacak

ungalath

16.8.2015 21:10:50

0
bu yama ile oyuna bir çok yenilik geliyor.Uzun süredir çıksada oynasam diye bekliyorum.

Shovel Knight

16.8.2015 19:57:30

0
bayadır oynamıyordum harita falanda yeni sanırım neyse biraz daha biriksin yenilikler sonra tekrar başlarız

Vinewood

16.8.2015 19:41:46

+1
Pc aleminin en baba oyunlarından birinin neden satması beklenmedik birşey ?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Diablo 3 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
117 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız