Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

DiRT: Rally Steam'de Ücretsiz

 
Geliştiriciliğini ve yayıncılığını Codemasters Racing'in yaptığı 5 Nisan 2016 tarihinde çıkan Dirt: Rally, Steam'de ücretsiz. 16 Eylül 2019 saat 20.00 tarihine kadar oyunu Steam kütüphanenize eklerseniz oyun tamamen sizin oluyor. Steam sayfasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Oyunun Steam üzerindeki tanıtım yazısını aşağıda bulabilirsiniz.
 
Oyunun Tanıtım Yazısı: 
 
DiRT Rally, şimdiye kadarki en gerçekçi ve heyecanlı ralli oyunudur, DiRT topluluğunca 80m milin üstünde yol testi yapılmıştır. Bir kazanın bile telafisiz bir şekilde sahne süreni zedeleyebileceğinin bilincinde ve tam hızla tehlikeli yollarda savruluyorken yarış heyecanını tam olarak hissedersin.
 
Kar, buz, pist ve toprak arasında zar zor kontrolü sağlayarak yarışıyor ve farklı hava durumlarıyla mücadele ediyorken, her aşama seni farklı bir şekilde sınar. Araba, sürtünme ve aşama bağlantısından yoksun olduğunda, özel ralli takımın seni hırslı tutmaya çalışır ve her ralli konsantrasyon ve yeteneği sınayan maraton benzeri bir test haline gelir.
Dirt Rally ayrıca, dünyanın en hızlı arazi arabalarını kullanarak hem tek oyunculu hem çok oyunculu yarışlarda serinin en sevilen turlarında başka sürücülerle arabalarınızın boyalarını atmanıza imkan veren lisanslı resmi World Rallycros içeriğini de sunuyor. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Dirt: Rally dirt codemasters pc yarış ralli erken erişim steam ps4 xbox one
Yakuza 7'nin Bazı Ara Sahneleri Paylaşıldı Nioh 2 Açık Betası 1 - 10 Kasım Tarihleri Arasında Düzenlenecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

15.9.2019 23:18:33

0
Oyun kütüphanede görünmüyor haberiniz ola. Ama oyunu oyna diyebiliyoruz..

BSC Misafiri

15.9.2019 23:18:22

0
Dirt 3 ve Showdown oynayıp içinden geçen, bu ne ki akarım yaaea diyen ve harcanan çok yiğit gördük Dirt Rally'de.. Dirt Rally yarış oyunlarının Nameless King'idir.

CaSsErDoDo

15.9.2019 15:16:41

0
Bu oyun direksiyon haricindeki cihazlarla oynanmaz. Direksiyon ile oynaması aşırı zevkli ve gerçekten bir aracı bilip bilmediğinizi ölçen nitelikte. Fren yokmuş gibi araba kullanmanın zevkini başka hiçbir rally oyununda alamazsınız.

Arthur_Morgan

15.9.2019 14:41:52

0
bende de ayni sikinti oldu hocam. kariyeri bitiremedim bile surekli bastan baslamaktan. geriye sarma da yok oyunda. eger siz de benim gibi assist leri kapattiysaniz, sanirim tek cozum direksiyon ve pedal takimi almak bu tarz simulasyonlar icin. xbox kolu ile cok zor idi gercekten.

2K

15.9.2019 13:27:42

+1
Forza, GT serilerini oynamış biri olarak zamanında Dirt Rally'i satın almıştım. Gerçekten aşırı zor bir oyun, yarışı kazanmak için yeniden başlata başlata saatler harcamıştım. Özellikle karlı yollarda düzgün bir şekilde sürmeyi hala çözemedim. Yarışlar arasında gerçek ralli gibi şurada şu puanı alsam diğer yarışta 4'üncü olsam yeter gibi puan hesapları yapıyordum. Araba yarışı severlere kesinlikle öneririm.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dirt: Rally
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız