Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Devil's Third'ün Avrupa Çıkış Tarihi Belli Oldu


    Daha önce Team Ninja'da Ninja Gaiden serisinin yapımında bulunan Tomonobu Itagaki'nin Valhalla Games'teki ilk oyunu Devil's Third, Wii U ya özel olarak geliştiriliyor. Ağustos ayının başında Japonya'ya çıkacağı daha önceden açıklanan oyunun Avrupa'daki çıkış tarihi belli oldu. Belirtilenlere göre oyun 28 Ağustos itibariyle Avrupa'daki rafları süsleyecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Devil's Third Valhalla Games Studios TPS Shooter Itagaki nintendo wii u wii u
Katil Oyun Makinası Polybius'un Belgeseli İçin Kickstarter Kampanyası Başlatıldı Volume'un Çıkış Tarihi Oynanış Videosuyla Beraber Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

11.6.2015 21:47:55

0
quote:

Orjinalden alıntı: 2K Bu oyunu hangi Nintendo çalışanı 'abi bu oyunla anlaşıp konsola özel yapmalıyız' demiş ve nasıl kabul etmişler merak içindeyim. Sadece grafik olarak da değil oynanış olarak da PS2 oyunu gibi gözüküyor, dövüş sistemi rezalet anlaşılan ve silaha geçince SOCOM gibi scope kamerasına geçmesi en nefret ettiğim şeylerden biridir zaten. Ünlü bir isim var arkasında ama bu oyunun videolarını izleyince anladım Ninja Gaiden'ın arkasında ismini duymadığımız başka bir deha var bu oyuna okey diyen bir adam Ninja Gaiden gibi bir oyun yapmış olmaz ve üçüncü oyunun kötü olmasının bu adamın firmadan ayrılmasıyla bir ilgisi yok ve ulaşabilirseniz 3'ün Razor's Edge versiyonu oldukça iyi. Şimdi bir videodan neler demiş diyen arkadaşlar olabilir ama lütfen onu yazmadan önce bir şu oyunun tanıtım videosunu izleyin. 3-4 ergen çocuğun elinden çıkmış gibi.
Uzun zamandır bir oyunu oynayamayacağı için bu kadar çok kin kusan birini görmemiştim. Oyunun arkasındaki isim olan Itagaki, Dead or Alive serisinin yaratıcısı ve 2004 yılında Xbox'a çıkmış olan ve herkesin beğendiği Ninja Gaiden'i en kaliteli haline kavuşturan isimdir. Neredeyse bütün oyun otoritelerinden çok olumlu yorum alan bir oyun ve PS3 ve Xbox 360'a geliştirilirken bir anlaşma sonucu Wii U'ya özel hale gelmiştir. Bayonetta Nintendo'nun maddi desteğiyle oyun dünyasında tekrar görücüye çıkar kıskanılır, Zombi U başka platformlara geleceği söylenti haline gelince süper oyun olur yoksa normalde çöp denir, şu oyunu ağzının suları akarak izleyip bol tuzlu gözyaşlarıyla izleyenler gelip burada PS2 oyunu gibi der ve 3-5 ergenin elinden çıkmış der. İsteyen istediğini desin önsipariş listeme ekledim.

2K

10.6.2015 22:29:35

0
Bu oyunu hangi Nintendo çalışanı 'abi bu oyunla anlaşıp konsola özel yapmalıyız' demiş ve nasıl kabul etmişler merak içindeyim. Sadece grafik olarak da değil oynanış olarak da PS2 oyunu gibi gözüküyor, dövüş sistemi rezalet anlaşılan ve silaha geçince SOCOM gibi scope kamerasına geçmesi en nefret ettiğim şeylerden biridir zaten. Ünlü bir isim var arkasında ama bu oyunun videolarını izleyince anladım Ninja Gaiden'ın arkasında ismini duymadığımız başka bir deha var bu oyuna okey diyen bir adam Ninja Gaiden gibi bir oyun yapmış olmaz ve üçüncü oyunun kötü olmasının bu adamın firmadan ayrılmasıyla bir ilgisi yok ve ulaşabilirseniz 3'ün Razor's Edge versiyonu oldukça iyi. Şimdi bir videodan neler demiş diyen arkadaşlar olabilir ama lütfen onu yazmadan önce bir şu oyunun tanıtım videosunu izleyin. 3-4 ergen çocuğun elinden çıkmış gibi.

Zağanos...

10.6.2015 19:44:23

0
Vallaha games diye okudum :D :D

Apoc

10.6.2015 19:21:24

0
exclusive oyunları artıyor wii u'nun
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Devil's Third
+ TAKİBE
AL
11 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız