Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Devil's Third'ü Wii U Kontrollerı İle Oynamamanız Öneriliyor

 
     Wii U'ya özel olarak Valhalla Game Studios tarafından geliştirilen Devil's Third'den değişik bir bilgi yayımlandı. Oyunun tasarımcısı Tomonobu Itagaki tarafından paylaşılmış olan bir Facebook gönderisinde oyunun Wii U kontrollerı ile oynanamayacağı açıklandı. Tabii ki oyun Wii U'nun standart kontrollerı ile çalışacak fakat çok da rahat olmayacak bu şekilde. Bu kontroller yerine Wii U için geliştirilmiş olan diğer Pro kontrollerın kullanılmasının daha rahat olacağı söyleniyor.
 
     Itagaki neden Pro kontrollerı önerdiğini 3 cümle ile açıklıyor: 1. "Öndeki dört tuşun yeri kafanızı karıştırabilir." 2. "İki analog çubuğunun yeri çok uzak sizi kolayca sıkabilir." 3. "Devil's Third uzun soluklu oynanabilecek bir oyun bu yüzden kolun ağırlığı sizi yorabilir."

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamespot Devil's Third Valhalla Games Studios TPS Shooter Itagaki nintendo wii u wii u
Never Alone'un İlk Ek Paketi Duyuruldu Total War Warhammer'dan Yeni Bir Video Yayımlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

4anonim

17.7.2015 20:51:53

0
quote:

Orjinalden alıntı: soniczeki Hadi canım ordan. Saatlerce wii u gamepad ile oynamışlığım vardır. Hiçte ağır değil.
bencede hiç ağır değil ben de saatlerce oyun oynuyorum hiç bir sorunu yok öndeki dört tuş kafa falan karıştırmıyor ve analogları yeri gayet iyi ve rahat oynanıyor şahsen cod gosht oynadım ve sın derece rahattı , ağırlık konusunda bende wii u pro controller da var ve iki kontrolcü arsında ağırlık farkı bence az , wii u gamepad'i cüssesine göre şaşırtıcı derecede hafif sadece 500 gram , ipad 2 600 gram , ipad 4 650 gram , ipad air 2 450 gram siz ordan hesaplayın. ama adamlara güçsüzse onu bilemem wii u pro controller 250 gram adamların bir 250 gram daha kaldıracak gücü yoksa benim de onlara diyecek bir şeyim yok

Sisyphus

17.7.2015 20:02:25

0
Lafa bak, yahu zaten yaptığın oyun exclusive. Bari cihazın kontrolcüsü ile uyumlu yap. Microsoft çıkıp da Halo'yu xbox gamepadi ile oynamayın diyor mu?

Bowser Zeki

17.7.2015 17:04:06

0
Hadi canım ordan. Saatlerce wii u gamepad ile oynamışlığım vardır. Hiçte ağır değil.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Devil's Third
+ TAKİBE
AL
11 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız