Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Devil's Hunt Geliştiricisi Layopi Games Kapanıyor

 
Devil's Hunt'ın yapımcısı Varşova, Polonya merkezli geliştirici Layopi Games kapanıyor.

Polonyalı oyun sitesi PPE.pl'nin raporuna göre, stüdyonun bazı çalışanlarına aylarca ödeme yapılmamış ve yapıldığında da Kasım ayı maaşı Aralık, Ocak ve Şubat aylarında üç taksit şeklinde ödenmiş.
 
PPE.pl ayrıca çalışanların ofise gittiğinde masalarının boşaltılmış olduğunu ve eşyalarının kendilerini sorulmadan atıldığını söylüyor.
 
Şeytanlar ve melekler arasındaki savaşı konu edinen üçüncü şahıs aksiyon oyunu Devil's Hunt 17 Eylül 2019'da PC için çıktı. Oyun eleştirmenlerden ve oyunculardan oldukça olumsuz tepkiler aldı. Metacritic ortalaması 47 ve Steam incelemeleri de karışık.

2020'nin ilk çeyreğinde PlayStation 4, Xbox One ve Switch'e de gelmesi planlanıyordu fakat bu saatten sonra konsol versiyonlarının iptal edildiğini söylemek yanlış olmaz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Devil's Hunt 1C Company Layopi Games üçüncü şahıs aksiyon oyunu
Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX Çıkış Fragmanı Red Bull Flick’te Elemeler Devam Ediyor

YildirimBuyucusu

6.3.2020 16:54:37

0
Devil's Hunt hayatımda gördüğüm en çöp oyunlar arasına rahat girerdi. Optimizasyon berbattı, animasyonlar zaten rezalet. Oyunun iyi tarafı yok gibiydi. Oyunun fragmanları cezbediyordu ama gameplayi gördüğüm an listemden çıkarmıştım. İlk oyun için büyük bir işe giriştiler ama sonuç kötü. Daha düşük bütçeli oyun yapsalardı belki de ileride bu oyunu istedikleri gibi yapabilirlerdi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Devil's Hunt
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız