Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Devil May Cry Animasyon Dizisi Duyuruldu

 
Castlevania animasyon dizisinin baş yapımcısı Adi Shankar, Capcom'un Devil May Cry serisini temel alacak yeni bir animasyon dizisi üzerinde çalıştığını IGN'e yaptığı açıklama ile doğruladı.
 
Adi Shankar, Devil May Cry animasyon dizisinin Castlevania animasyon dizisine katılacağını belirtti ve bunu "kaçak çoklu evren" olarak tanımladı ancak bunun hakkında başka bir detay vermedi.
 
Adi Shankar ayrıca "Devil May Cry'ın haklarını kendim aldım, bu yüzden Hollywood'daki şapşallar bunun da içine edemeyecek." dedi ve bunun kendisine yaratıcı özgürlük sunacağını ekledi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Devil May Cry 5 Capcom DMC 5
Altın Joystick Ödülleri'nde Yılın Oyunu Fortnite Seçildi Kuala Lumpur Dota 2 Major Turnuvasında Finale Yükselen İlk Takım Team Secret Oldu!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Hoid

18.11.2018 15:01:15

0
Kaliteli işlerin devam etmesi sevindirici . Berserk bilindik bir seri ve popüler gelmesi güzel olur . Ben uzun soluklu ve daha detaylı anlatıma sahip claymore istiyorum .

BSC Misafiri

17.11.2018 16:14:18

0
Bunlardan daha çok heyecanlandıracak birşey söyleyebilirim. Uzun zamandır beklenen başka bir iş var. Üst kalitede 3D bir Vampir Hunter D : Resurrection dizisi yapılıyor. Henüz bir fragman paylaşmadılar ancak yapımın baya yol aldığını biliyoruz.

hero68

17.11.2018 15:23:15

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Günün birinde bu adamın Berserk animesi yapmasını istiyorum.
Daha birkaç gün önce yapılan bir röportajda imkan verilirse manganın çizimlerine yakın 2D bir berserk animasyonu yapmak istediğini söylemiş.

Un4Given-

17.11.2018 11:41:01

+2
Live-action yerine animasyon olarak duyurulması sevindirici. Hele ki castlevania animasyon yapımcısının işin içinde olması seriye yönelik beklentilerimi arttırdı.

BSC Misafiri

17.11.2018 11:10:02

+1
Günün birinde bu adamın Berserk animesi yapmasını istiyorum.

mahsur kalan adam

17.11.2018 01:16:18

0
Yap baba yap bol bol yap
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Devil May Cry 5
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız