Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Devil May Cry 5'in Yeni Demosu 7 Şubat'ta PS4 ve Xbox One için Çıkacak

 
Capcom, Devil May Cry 5'in yeni demosunun 7 Şubat 2019'da PlayStation 4 ve Xbox One için yayınlanacağını twitter üzerinden duyurdu. Demonun indirme boyutu, ne kadar süreceği ve ve hangi karakteri kontrol edeceğimiz gibi ayrintılar açıklanmadı.
  
İlk demo 7 Aralık 2018'de Xbox One'a özel olarak yayınlanmıştı ve 7,57 GB boyutundaki demoyu tamamlamak 20 dakika civarında sürüyordu. Bugün itibarıyla bu demo artık indirilebilir değil ancak sistemde yüklüyse halen oynanabilir.
 
Serinin uzun zamandır beklenen yeni oyunu yönetmen Hideaki Itsuno'nun geliştirme önderliğinde geri dönüyor hem de Nero, Dante ve V olmak üzere üç farklı oynanabilir karakter ile. Şeytan istilası Red Grave City'de kök salmış bir “şeytan ağacı”nın tohumları ile başlıyor. Bu korkunç saldırı genç iblis avcısı Nero'nun dikkatini çekiyor. Doğaüstü aile dramaları da devam ediyor; Sparda'nın oğlu Dante erkek kardeşinin yolsuzluğundan ve annesinin öldürülmesinden intikam almak istiyor. Devil May Cry 5 PlayStation 4, Xbox One ve PC için 8 Mart 2019'da çıkacak.   

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Devil May Cry 5 Capcom DMC 5
Metro Exodus Fotoğraf Modu İçerecek The Walking Dead Final Sezonu Üçüncü Bölüm Fragmanı

mehmetalpertr

7.1.2019 22:08:17

0
hadi bakalım bekliyoruz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Devil May Cry 5
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız