Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Demon's Souls Remake Yönetmeni Sony Interactive Entertainment Japan Studio'dan Ayrıldı

 
Puppeteer ve Demon's Souls remake yönetmeni Gavin Moore, Sony Interactive Entertainment Japan Studio'dan ayrıldığını duyurdu.
 
Gavin Moore twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada "18 yılı Japonya'da olmak üzere Sony'de 24 yıl geçirdikten sonra, dün Japan Studio'daki son günümdü. Hayatımın büyük bir parçası olan stüdyonun yaratıcı ruhunu ve dostluğunu çok özleyeceğim. Yeni ve heyecan verici fırsatların peşinde koşma zamanı." diye belirtti.
 
PlayStation Indies patronu ve eski Sony Interactive Entertainment Worldwide Studios başkanı Shuhei Yoshida ise cevap olarak "Yıllar boyunca süren çalışmaların ve bağlılığın için teşekkürler Gavin. Sonraki maceranı öğrenmek için sabırsızlanıyorum." dedi.
 
Sony Interactive Entertainment Japan Studio bugün itibarıyla küçülmeye gitti. Oyun geliştirmeyi sonlandırdılar ve sadece iş ve yerelleştirme departmanları kaldı. Astro Bot serisi geliştiricisi ASOBI Team ise ayrı bir stüdyo olarak çalışmalarını sürdürecek ve bazı Sony Interactive Entertainment Japan Studio çalışanları ASOBI Team'e kaydırılacak. Bu süreçte Shunsuke Saito, Kentaro Motomura, Masami Yamamoto, Masaaki Yamagiwa, Teruyuki Toriyama, Keiichiro Toyama, Kazunobu Sato ve Junya Okura gibi pek çok yüksek profilli isim stüdyodan ayrıldı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Demon's Souls Remake PlayStation 5 FromSoftware Sony Interactive Entertainment Bluepoint Games SIE Japan Studio
The King of Fighters XV King Fragmanı Final Fantasy XIV PS5 Açık Betası 13 Nisan'da Başlıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

volcy123

18.5.2021 20:10:08

0
:))))))

emre00

18.5.2021 20:01:18

0
Returnal peki? Xbox böyle bir oyun yapar mı sizce? Çoğu oyuncuya hitap etmeyecek bir oyun.

OnLiNe MaNaGeR

18.5.2021 17:46:52

0
Gel Microsoft’a boşver şunları. Sony casual oyunculara oyun yapma derdinde artık. 40 saat sinematik-5 saat oyun yapman lazımdı şunlara yaranman için...

BSC Misafiri

2.4.2021 00:25:59

+3
Kim ne derse desin Japon stüdyolarını kapatmakla Sony ayağına sıktı. Bu kadar geliştiriciyi başka stüdyolara kaptırıyor. iyi tarafından bakarsak çoğu yeni bağımsız büyük stüdyolar kurmaya ve bunlara katılmaya başladı ve belki yepyeni güzel yaratıcı multiplatform oyunlara sahip oluruz. Yalnız Japonya bölgesini komple Nintendo'ya kaptırmış oldu. Kimse bunlara demiyor mu batılı oyuncular konsollarında iyi japon oyunları istiyor, talep ediyor diye.

Source

1.4.2021 19:31:50

0
Rakibi kendi stüdyolarını güçlendirirken Sony stüdyo dağıtıyor, ilginç bir strateji.

encuni

1.4.2021 18:19:17

0
japonya nintendoya kalcak gibi. 3 5 tane persona tarzı oyunları patlattımı nintendo kopar gider japonyada

SIE Santa Monica

1.4.2021 16:54:11

+1
Hocam siz benim yazdıklarımı yanlış biçimde anladınız sanıyorum ki :) Ben KÖTÜ BENİMSENMEYEN derken, KÖTÜ oyun sürmekten uzak oyun stüdyosu olarak lanse etmeye çalıştım aslında.

JourneyToTheWest

1.4.2021 16:48:38

+2
Sony'nin en güzel stüdyosuydu.Adamlar niye böyle saçma bir karar aldılar anlamak mümkün değil.

BSC Misafiri

1.4.2021 16:22:08

0
quote:

Orjinalden alıntı: SIE Santa Monica Sıra sıra hepsi gidiyormuş gibi sanki.. JAPAN Stüdyo çok tarumar edildi. Sonunda bir sürü diken birikmiş olacak JAPAN stüdyosunda. Ve bu dikenleri tane tane toplamak çok uğraştırıcı olacak. Oyunlarıda o kadar kötü benimsenen yapımlar değildi. İlginç gerçekten.
Bloodborne oyunu Japan Studio ile Fromsoftware ile birlikte ortak yapılmıştı. Neresi benimsenmeyen yapımlar değildi? belki Silent Hill gelicekti firmanın büyük isimleri ayrıldı. Sony firmasının batılaşmasının sonucu bunlar kendi benliğini öldürmeye devam ediyor. İleride bütün oyunları da PC'ye çıkartacaklar Playstation'ın CEO'su değiştikten sonra olan şeyler bunlar.

BSC Misafiri

1.4.2021 16:21:57

0
yakında microsoftla anlaştı haberi çıkar

SIE Santa Monica

1.4.2021 16:02:40

0
Sıra sıra hepsi gidiyormuş gibi sanki.. JAPAN Stüdyo çok tarumar edildi. Sonunda bir sürü diken birikmiş olacak JAPAN stüdyosunda. Ve zamanın birinde pişmanlıkla varolmuş taşkınlıkları ortadan kaldırmak nüksedilirse, bu dikenleri tane tane toplamak çok uğraştırıcı olacak. Oyunlarıda o kadar kötü benimsenen yapımlar değildi. İlginç gerçekten.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Demon's Souls Remake
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız