Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Deep Rock Galactic 28 Şubat'ta Erken Erişime Açılıyor

 
   Yayıncı Stain Publishing ve geliştirici Ghost Ship Games bilim kurgu co-op FPS oyunu Deep Rock Galactic'in 28 Şubat'ta erken erişime açılacağını duyurdu.

   Deep Rock Galaçtic 28 Şubat tarihinden itibaren Steam'de ve Xbox One üzerinde ulaşılabilir olacak.
 

   4 oyunculu Co-Op
 
Kazmak, keşfetmek ve ölümcül düşman sürüleri ve değerli kaynaklarla dolu dev bir mağara sisteminde mücadele etmek için takım olarak çalış. Eğer galaksideki en saldırgan mağara sistemlerinde hayatta kalmak istiyorsan takım arkadaşlarına güvenmen gerekecek! 
 
   4 Özel Sınıf
 
İş için doğru sınıfı seç. Nişancı olarak düşmanlarını biç, İzci olarak keşif yap ve mağaraları aydınlat, Sondajcı olarak sert kayaları del ya da Mühendis olarak savunma yapıları ve kuleler ile takıma destek ol. 
 
   Tamamıyla Yok Edilebilir Çevreler
 
Hedefine ulaşmak için çevrendeki her şeyi yok et. Belirlenmiş bir yol yok, yani görevi kendi yönteminle bitirebilirsin. Amacına doğru dümdüz kaz ya da çevreni keşfetmek için karmaşık yollardan bir ağ yap -- seçim senin. Ama dikkatli ilerle, bir uzaylı sürüsüne hazırlıksız şekilde yakalanmak istemezsin! 
 
   Yöntemsel Olarak Oluşturulmuş Mağara Ağı
 
Savaşılacak düşmanlar ve toplanacak zenginliklerle dolu, yöntemsel olarak oluşturulmuş mağara sistemlerinden oluşan bir ağı keşfet. Her zaman keşfedilecek yeni şeyler bulunur ve hiçbir oynayış birbirine benzemez. 
 
   İleri Teknoloji Aletler ve Silahlar
 
Cüceler işi tamamlamak için neler gerektiğini bilir. Bu da bulunan en güçlü silahlar ve en gelişmiş aletler demektir - alev makineleri, gatling silahları, taşınabilir platformlu bomba atarlar ve çok çok daha fazlası. 
 
   Yolunu Aydınlat
 
Yeraltı mağaraları karanlık ve dehşet doludur. Eğer bu zifiri karanlık mağaraları aydınlatmak istiyorsan kendi ışığını getirmelisin.

 
   Yayınlanan yeni fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Deep Rock Galactic Coffee Stain Publishing Ghost Ship Games
Dennis, Ninjas In Pyjamas Takımına Transfer Oldu Extinction PC Sistem Gereksinimleri

TheNewAtilla

2.3.2019 13:22:44

0
Güzel oyun sardım baya. Şuanda steamde haftasonu pazar 23e kadar ücretsiz. Türkçe de var
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Deep Rock Galactic
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız