Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Deep Rock Galactic 13 Mayıs'ta Erken Erişimden Çıkıyor

 
Uzay cücelerinin, %100 yok edilebilir çevrelerin, yöntemsel oluşturulmuş mağaraların ve uzaylı canavarlardan sonsuz sürülerin olduğu co-op bilim kurgu FPS oyunu Deep Rock Galactic erken erişimden çıkıyor.

Yayıncı Coffee Stain Publishing ve geliştirici Ghost Ship Games, oyunun tam sürümünün 13 Mayıs'ta Xbox One ve PC için çıkış yapacağını duyurdu. $29.99 / €29.99 / £24.99 fiyattan satışa sunulacak. Erken erişim sürümü şu anda Steam ve Microsoft Store'da 50,00 TL.

Tam sürüm yeni ve yeniden tasarlanan oyun modları, yeni ve geliştirilmiş biyomlar ve çevresel tehlikeler, yeni silahlar ve silah modelleri ve animasyonları, yeni düşmanlar, tek oyunculu hikaye modu, perk sistemi, hata düzeltmeleri ile iyileştirmeler ve daha fazlasını içerecek.

Tam sürüm ayrıca iki kozmetik indirilebilir içerik paket ile birlikte çıkacak. Paketlerde yeni silah ve zırh seti görünümleri ve toplamda 50 dakikalık müzik içeren resmi soundtrack bulunacak.

Çıkış tarihi duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Deep Rock Galactic Coffee Stain Publishing Ghost Ship Games
Nintendo Switch Online Aboneliği 7 Günlük Deneme Sürümü Sıfırlandı, Tekrar Kullanabilirsiniz Deus Ex: Mankind Divided %85 İndirimle GOG'da Satışa Sunuldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

iamburak

29.4.2020 18:39:00

0
Çok matrak bir oyun ya. Göreve gitmeyin uzay istasyonunda farklı farklı biraları deneyip dans edin o bile güldürüyor insanı

TheNewAtilla

29.4.2020 18:09:46

0
Çok şey eklediler son bir senede. Coop shooter türünün en iyilerinden bu oyun
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Deep Rock Galactic
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız