Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Deep Down İptal Edilmedi, Oyunda Köklü Değişiklikler Var


    Capcom'un PS4'e özel olarak geliştirdiği Deep Down'dan uzun süredir haber alamıyoruz. 2013'te duyurulan fakat genel olarak Capcom'un sessiz kaldığı oyun için bazı açıklamalar yapıldı.
 
    Bir röportajda konuşan oyunun yapımcısı Yoshinori Ono, "Görünüşe göre Deep Down'ın yapım aşaması biraz uzun sürüyor. Dolayısıyla bazı kişiler oyunun iptal edildiğini düşünmeye başladı. Fakat ortada öyle bir durum yok. Size, daha önce gösterdiğimizden çok daha farklı bir şey göstermeyi planlıyoruz. Ama bu yine biraz uzun sürebilir." açıklamalarını yaptı.
 
    Deep Down'ın duyurulduğu dönemde küçük bir proje olduğunu, fakat şimdilerde Capcom'un konuyla ilgili planlarının büyüdüğünü belirten Ono, Free to Play bir oyun için yeterince büyük içerikler sağlamaya çalıştıklarını söyledi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Deep Down Capcom Aksiyon Macera
The Order'ın İlk İnceleme Notları Gelmeye Başladı The Order: 1886'nın Çıkış Videosu Sizi Heyecanlandırabilecek mi?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

DerMeister_

25.2.2015 15:15:28

0
Dragon dogma onlıne da sadece uzakdoğu için çıkarılacak ps3 de oynadıgım iyi oyunlardayn biriydi dragon dogma dark arisen oyunu .Onlinenınıda buyuk sabırsızlıkla beklıyorduk ancak belırttıgım gıbı sadece uzakdoğu için çıkarılacagı duyuruldu.

imakenya dragons

20.2.2015 12:13:47

0
Patlayacak.

BSC Misafiri

20.2.2015 11:25:20

0
Yeni nesil bizleri eski nesli arartmaya başladı yeni nesli neden aldik anlamadim oyun yok hep ertelenme çikan oyunların suresi kisa grafik olsun derken artik oyunda kalmadi keşke grafik olmasa bizi heyacanlandiran sonunu merak ettiğimiz keşke gitmesin dediğimiz gibi oyunlar gelse.

okanikus

19.2.2015 23:19:44

0
yeni nesil x86 mimarisi artık her şey daha anlaşılır derken durum tam tersi oldu..oyunlar sürekli erteleniyor..bütün oyunlar downgrade ediliyor..işte yeni nesil dedirtecek bir oyun daha göremedik..remastered aşağı remastered yukarı gidiyoruz bakalım..

redspawn

19.2.2015 20:02:50

0
Ne kadar içerik sataçakları bi planlayamadılar...

ykrr

19.2.2015 18:26:38

0
bence ekip dragon gogma online için u aralar ter döküyor.o oyun çıkar ondan sonra deep down a yönelirler

TheTrueDetective

19.2.2015 18:00:30

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Tuomir Derhal. Oyunculara Deep Down ilk sunulduğunda izleyicilerle birlikte ben de büyülenmiştim. RPG türünü bu denli kaliteli grafiklerle bizlere sunuyor oluşu en büyük etkendi bunda. Oyuncular gördükleri şeyi istiyorlar sadece, gördüklerinden çok farklı bir şeyi değil. Fakat yapımcılar insanların ağzına gösterdikleri videolarla önce bir parmak bal çalıyor ardındansa "Yok o aslında öyle değil de şöyle gelecek" şeklinde açıklama yapıyor. PS3 zamanında duyurulan ve yılan hikayesine dönen Last Guardian'ın isim hakları birkaç gün önce fesh edildi hem de Sony'nin önceden oyun o kadar iptal edilmedi demesine rağmen. İptal edilen oyunlar, doğru düzgün tek bir exclusive'in dahi gelmeyişi, buglarla dolu yeni nesil multiplatform yapımları... Oyun yapımı eskisine göre artık çok daha pahalı bir hal aldı ve bu işi yapanlar da doğru düzgün bir şeyler ortaya koymak yerine kısa yoldan kar etmenin peşine düştüler. Kaliteli oyunların olmayışı haliyle insanları ben bu konsolu niye aldım sorusuna itiyor. Tabi yeni nesil de bu sorunun cevabını vermek zorunda olduğu için önceden çıkmış yapımları ısıtıp oyuncuların önüne koyuyor, özgür geliştiricilerin yaptıkları indie çılgınlığıyla birlikte. "Alın biz size 2-3 tane 5 saat süren (5 saat sürdüğünü aslında söylemiyorlar hatta yalanlıyorlar) AAA kalitede oyun yapmaya çalışırken bunlarla vaktinizi öldürün." diyorlar. Umarım açıklayıcı olmuşumdur.
Kesinlikle söylediğin ve verdiğin örneklere katılıyorum artık yüksek bütçeli çıkan çoğu oyun oynanamaz bir halde geliyor(Ac Unity). Fakat Sony firmasının böyle bir şirket olduğunu düşünmüyorum. Ve son habere bakarsan The Last Guardian'ın isim haklarını yeniledi ve iptal edilmediğini açıkladı Sony. Ama kendini açıkladığın ve medeni bir şekilde anlaşabildiğimiz için teşekkürler.

Tuomir

19.2.2015 17:22:57

0
Derhal. Oyunculara Deep Down ilk sunulduğunda izleyicilerle birlikte ben de büyülenmiştim. RPG türünü bu denli kaliteli grafiklerle bizlere sunuyor oluşu en büyük etkendi bunda. Oyuncular gördükleri şeyi istiyorlar sadece, gördüklerinden çok farklı bir şeyi değil. Fakat yapımcılar insanların ağzına gösterdikleri videolarla önce bir parmak bal çalıyor ardındansa "Yok o aslında öyle değil de şöyle gelecek" şeklinde açıklama yapıyor. PS3 zamanında duyurulan ve yılan hikayesine dönen Last Guardian'ın isim hakları birkaç gün önce fesh edildi hem de Sony'nin önceden oyun o kadar iptal edilmedi demesine rağmen. İptal edilen oyunlar, doğru düzgün tek bir exclusive'in dahi gelmeyişi, buglarla dolu yeni nesil multiplatform yapımları... Oyun yapımı eskisine göre artık çok daha pahalı bir hal aldı ve bu işi yapanlar da doğru düzgün bir şeyler ortaya koymak yerine kısa yoldan kar etmenin peşine düştüler. Kaliteli oyunların olmayışı haliyle insanları ben bu konsolu niye aldım sorusuna itiyor. Tabi yeni nesil de bu sorunun cevabını vermek zorunda olduğu için önceden çıkmış yapımları ısıtıp oyuncuların önüne koyuyor, özgür geliştiricilerin yaptıkları indie çılgınlığıyla birlikte. "Alın biz size 2-3 tane 5 saat süren (5 saat sürdüğünü aslında söylemiyorlar hatta yalanlıyorlar) AAA kalitede oyun yapmaya çalışırken bunlarla vaktinizi öldürün." diyorlar. Umarım açıklayıcı olmuşumdur.

Wayward Son

19.2.2015 17:16:55

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Tuomir Her zaman aynı yalan. Bu nesil indie ve remastered nesli oldu. Artık idrak edin bunu.
Remastered konusuna katılsam da indie oyunlar olmasa şu nesil çekilmezdi.

TheTrueDetective

19.2.2015 17:02:05

0
quote:

Orijinalden alıntı: Tuomir Her zaman aynı yalan. Bu nesil indie ve remastered nesli oldu. Artık idrak edin bunu.
Şimdi bu haberin İndie ve Remastered oyunlarla ne alakası var açıklayabilirmisin ?

Tuomir

19.2.2015 16:52:19

-1
Her zaman aynı yalan. Bu nesil indie ve remastered nesli oldu. Artık idrak edin bunu.

TheTrueDetective

19.2.2015 16:46:19

+1
Bence bu oyunu tekrar ele alıp Free to Play mantığıyla değilde Dark Souls gibi atmosferi karanlık ve içinde geçtiği evreni ilginç yapabilirler. Bu sayede oyunun kendi tarzı olur . Çünkü gösterildiği yıl bir çok kişi (bende dahil) heyecanlanmıştım yeni bir şeye benziyordu. Capcom bu oyunun potansiyelini Free To Play'de harcamamalı benim görüşümce..

SavasLordu

19.2.2015 16:39:27

0
Çok bekletilen oyunlarda genelde sonu hüsranla bitiyor
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Deep Down
+ TAKİBE
AL
17 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız