Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Death's Gambit: Afterlife Switch ve PC için 30 Eylül'de Çıkış Yapacak

 
 
Yayıncı Serenity Forge ve geliştirici White Rabbit, Death's Gambit: Afterlife'ın Switch ve Steam üzerinden PC için 30 Eylül'de çıkacağını duyurdu. PC için orijinal oyuna sahip olan kullanıcılar, Death's Gambit: Afterlife'a ücretsiz bir yükseltme alacak. PlayStation 4 sürümü 2021 yılı içerisinde çıkış yapacak.
 
Death's Gambit, derin RPG unsurları barındıran iddialı bir 2 boyutlu platform oyunudur. Ölüm'ün hizmetinde bir ajan olarak Siradon'un gizemini çözmen ve ölümsüzlüğün gerçek bedelini keşfetmen gerekiyor.

Ölümsüzlük vaadi, Siradon'un kalbinde. Ölüm'ün sağ kolu olarak diyarın ölmeyen muhafızlarına meydan oku ve ruhlarını arındırmak için ebedi bir mücadeleye giriş. Fakat Ölüm'ün sadık hizmetkarını nasıl bir ödül bekliyor?
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu rpg aksiyon macera 2D platform macera
Castlevania Advance Collection PS4, Xbox One, Switch ve PC için Derecelendirildi Playism Game Show: Premium Edition Etkinliği 25 Eylül'de Yapılacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Death's Gambit: Afterlife
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız