Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Deathloop 21 Mayıs 2021'de PS5 ve PC için Çıkacak

 
Bethesda Softworks ve Arkane Lyon'un yenilikçi FPS oyunu Deathloop'un çıkış tarihi Yeni Zelanda PlayStation Store'da listelendi.

21 Mayıs 2021'de çıkacak.

Oyun ilk olarak PlayStation 5 ile PC için çıkacak ve Xbox konsollarına daha sonraki bir tarihte gelmesi bekleniyor.

Yeni Zelanda PlayStation Store'daki listelemede ön sipariş bonusları genellikle silah ve karakter görünümlerinden oluşuyor.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Birbirinden farklı iki suikastçı arasındaki amansız mücadelede yer alın.
 
Adanın sakinleri tarafından avlanırken Blackreef zaman döngüsüne bir son vermeye çalışan Colt’u kontrol edin.

Gün sıfırlanmadan önce çarpıcı ve kaotik adada sekiz anahtar hedefi çıkarmak için güçlü silahları ve yetenekleri kullanın.

Gölgelerde gizlenen rakip suikastçı Julianna’nın tek görevi Colt'u alaşağı etmek ve döngüyü devam ettirmek. Her döngüden bir şeyler öğrenin, döngüyü temelli kırmak için yeni yolları ve yaklaşımları deneyin.
 
Signature Arkane oynanış
Öteki dünya güçleri ve vahşi silahlarla dolu birinci şahıs aksiyonuna dalarken ölümcül bir avcı ve av oyununda hayatta kalma mücadelesi verin. Her seviyede gizlice ilerlemekten silahlı çatışmaya girmeye kadar tercih ettiğiniz oyun stilini seçin.
 
Tek oyunculunun ve çok oyunculunun birleştiği bir oynanış
Döngüyü kırmaya ve özgürlüğünü kazanmaya çalışan Colt olarak ana hikâyeyi yaşayın. Ayrıca rakip suikastçı Julianna'nın kontrolünü ele geçirebilir, başka bir oyuncunun senaryosuna gizlice girerek ve onu öldürerek döngüye hapsedebilirsiniz. Çok oyunculu deneyim isteğe bağlıdır ve oyuncular senaryo dahilinde Julianna'nın yapay zekâ tarafından kontrol edilmesini tercih edebilir.
 
Bilgi güçtür
Her yeni döngü geçmişten öğrenmek ve uyum sağlamak için bir fırsattır. İpuçları bulmak ve tüyoları ortaya çıkarmak, gün sıfırlanmadan önce hedefleri alt etmenin anahtarıdır. İlişkileri keşfedin, programları öğrenin ve gerekli bilgileri elde etmek için ne gerekiyorsa yapın. Diğer yeni stratejiler geliştirmek ve sonunda hedeflerinize ulaşmak için önceki döngülerde öğrendiklerinizi uygulayın.
 
Blackreef adası
DEATHLOOP'un çarpıcı, retro tarzı gelecek atmosferine, 60'lardan ilham alan ortamına kendinizi kaptırarak Arkane'nin birden fazla yolunu ve yeni oynanışla dolu sanatsal dünyasını keşfedin. Blackreef, Colt'un hapsolduğu, ölümün hiçbir anlam taşımadığı, çöküşle yönetilen ve kendine has bir tarza sahip bir dünyadır. Burada oranın sakinleri onu esir tutarken sonsuza dek parti verirler.

 
Ağustos'ta yayınlanan oynanış fragmanı:

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Deathloop Bethesda Softworks Arkane Lyon birinci şahıs aksiyon oyunu
Elden Ring'i Oynayan Phil Spencer, Miyazaki'nin En İddialı Oyunu Olduğunu Söylüyor Dwayne Johnson ve Microsoft ABD'de Çocuk Hastanelerine Xbox Series X Hediye Etti

BSC Misafiri

11.11.2020 21:52:37

0
Aga bu oyun sağlam balon hissi veriyor oynayışı vs si ile ama.. Umarım yanılırım çünkü Bughesda abiye yaramaz patlarsa..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Deathloop
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız