Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Death Stranding'in Fotoğraf Modundan Yeni Görseller ve Bir Video Paylaşıldı

Yayıncılığını 505 Games'in yaptığı, geliştiriciliğini ise Kojima Productions'ın yaptığı Death Stranding'in PC sürümünden yeni bir video ve fotoğraflar paylaştı Hideo Kojima.
 
Oyunun PC sürümündeki yeniliklerden biri de bildiğiniz gibi Fotoğraf Modu. Kojima'da modun nasıl işlediğine dair bir video ve mod ile neler yapılabileceğini göstermek için birkaç fotoğraf paylaştı. Kojima'nın söylediğine göre fotoğraf modu hala gelişim aşamasında.
 
Bahsi geçen videoyu ve görselleri aşağıda bulabilirsiniz. Death Stranding'in PC versiyonu Epic Games ve Steam üzerinden 2 Haziran'da yayınlanacak. Oyun şu anda PlayStation 4 üzerinde mevcut.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak twinfinite Hideo Kojima PlayStation 4 Sony Death Stranding
Chivalry II'den Oynanış Videosu Paylaşıldı ESL Pro Lig Sezon 11 Grupları Belirlendi!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

7.3.2020 18:18:51

0
Ya o değilde ben neden ana hesabımda yaptığım kayıtımı diğer ps4 te ikincil hesabımda oynamak istediğimde kayıt dosyası kupaların kazanımını kapatıyor ? Bu sorunun çözebilecek kişi varmı acaba ya okadar oynadım şimdi baştan başlamak istemiyorum.

BSC Misafiri

7.3.2020 18:14:51

+1
Bu oyun niye peşimizi bırakmıyor yaa. Sanki gösterecek çok bişeyi varda...

BSC Misafiri

7.3.2020 18:14:35

+1
Neden kojima ve bu saçma oyun hala gündemden düşmüyor?

BSC Misafiri

7.3.2020 18:14:28

0
quote:

Orjinalden alıntı: RocK__StaR Ben oyunun biraz hakkı yenildiğini düşünüyorum açıkçası oyun mükemmel bir oyunda değildi kötü bir oyunda değildi sanırım oyunun geç açılmasından kaynaklı bu durum
Hocam bu oyunu sabah akşam öve öve bitiremediler. Sen hak yemeden bahsediyorsun :) Sorun; geç açılma, tatmin etmeyen final, boş dünya vs değil. Sorun ağır boyutta hamallık yapmak :) Bir bir bitiren bir daha dönmez.

Johnny Silverhand

7.3.2020 17:18:58

+5
Eyvah yine amelelik oyunu ile ilgili bir sürü haber gelecek.

RocK__StaR

7.3.2020 15:09:18

+4
Ben oyunun biraz hakkı yenildiğini düşünüyorum açıkçası oyun mükemmel bir oyunda değildi kötü bir oyunda değildi sanırım oyunun geç açılmasından kaynaklı bu durum

A r c h A n g e L.

7.3.2020 14:48:34

+4
Fotoğraf Modunda bazen öyle güzel kareler yakalanıyor ki oyun olduğu anlaşılmıyor. :) Firmaların neler çıkardıkları gayet ortada Death Stranding'de ise kalitesi belli ediyor bu durum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Death Stranding
+ TAKİBE
AL
14 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız