Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Death Stranding ‘Heartman’ Fragmanı

 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Kojima Productions, açık dünya aksiyon macera oyunu Death Stranding için yeni bir fragman yayınlandı. İki dakika uzunluğundaki bu fragmanda Nicolas Winding Refn tarafından canlandırılan Heartman karakteri gösteriliyor.

Death Stranding 8 Kasım'da Türkçe altyazı seçeneğiyle birlikte PlayStation 4 için çıkacak.

Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Hideo Kojima PlayStation 4 Sony Death Stranding
Obsidian, Star Wars: KOTOR III'e Dair Önemli Açıklamalarda Bulundu ABD'de Gündeme Gelen Loot-Box Yasağı FIFA 20 İçin Kabus Olabilir
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

28.7.2019 11:08:56

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Ne cyberpunk ne de Death stranding hiçbirine güvenmiyorum, Rockstar oyunu olsa daha çıkmadan Goty falan derdimde, Durun Cd red dediğimiz firma daha 1 oyunla ünlenmiş, Kojima dediğimiz adamda ilk defa bağımsız şekilde çalışıp yeni şeyler deniyor..Güvenmek için çok erken bence...
Zaten bu yüzden ekstra heyecan yapıyoruz ya hocam.. Adamlar belki de bu yüzyılın en iyi serilerini yapıyorlar şu iki oyunda. Bilemeyiz ki? Hep en kötü en olumsuzu düşünürken arada iyi ihtimallere de değinmek gerek.

Levenbreh

28.7.2019 01:15:37

+4
Ben aksiyon felan istemiyorum bol bol sinematik bol bol müzik ve güzel atmosfer olsun yemişim aksiyonu, aksiyon isteyen gitsin pubg falan oynasın lütfen

BSC Misafiri

28.7.2019 00:12:36

+1
Ne cyberpunk ne de Death stranding hiçbirine güvenmiyorum, Rockstar oyunu olsa daha çıkmadan Goty falan derdimde, Durun Cd red dediğimiz firma daha 1 oyunla ünlenmiş, Kojima dediğimiz adamda ilk defa bağımsız şekilde çalışıp yeni şeyler deniyor..Güvenmek için çok erken bence...

SOLID SNAKE

27.7.2019 22:53:50

+5
Sen exc oyunları youtube da izleyip, rüyanda oynadığın içindir o hayal kırıklığı

RealArek

27.7.2019 21:53:11

0
quote:

Orjinalden alıntı: dimontales Bu kojimada kendini bişey sanmaya başladı göster adam akıllı bi gameplay görelim hünerini. Basıyo da basıyor sinematik videoları 2 3 yıldır milleti yedi kendini beğenmiş halleri beni bitiriyor zaten
Aklımı okudun bide senin fotoğrafda the order logosunu gördüm yeni oyunu gelsede oynasak belki ps 5 için çıkar güzel oyundu kısa olmasa iydi bide sonu açık bitmese aslında ondan önce twisted metal bi gelse ps 4 için daha oyunu gelmedi özledik.

dimontales

27.7.2019 21:31:08

+1
Bu kojimada kendini bişey sanmaya başladı göster adam akıllı bi gameplay görelim hünerini. Basıyo da basıyor sinematik videoları 2 3 yıldır milleti yedi kendini beğenmiş halleri beni bitiriyor zaten

Persona_Non_Grata

27.7.2019 20:15:56

+4
Sadece Game Awards da değil bütün mecralarda yılın oyunu God of War seçildi. Yorumlara bak ya Detroit diyen var. Detroit seçilmeli God of War seçilmemeli yani. Rdr 2 yi de oynadım, God of War ve Detroit i de platinledim. Rdr 2 ile God of War arasında gidip gelinirde detroit? Kötü oyun değil kaç kere bitirdim ama yılın oyunu ne alaka? Spider Man desen hadi neyse. Kıl payı God of War en iyi oyundur bana göre.

BSC Misafiri

27.7.2019 20:15:50

+2
quote:

Orjinalden alıntı: Mutlak.Sıfır Bu ne arkadaş? Kütük gibi animasyon, saçma sapan dövüş sistemi bağımsız yapımcı oyununa benzemiş çıkışta böyle olursa işi zor Kojima'nın, eleştirilerin hedefinde olur.
Her türlü crackdown 3 çöplerinden daha iyidir. Rakip çıkmazsa Goty bile olabilir.

Guest-AEF248198

27.7.2019 19:52:25

+1
Ben de Gow'un hakettiğini söylemiştim ama Rdr 2'nin çok büyük hakkını yediklerini düşünmeye başladım, her türlü daha iyi. Birisi koridor tarzı diğeri ilmek ilmek işlenmiş açık dünya buradan bile Rdr 2 piyasanın en iyisi. Ayrıca bu exc oyunları oynayınca biraz hayal kırıklığı yaşadım özellikle Last of Us'da.

Are You Hitting On Me

27.7.2019 19:43:15

+3
Geçen sene bence haksızca God of War seçildi. RDR2 ya da Detroit seçilmeliydi. Umarım bu sene hakeden alır.

Guest-AEF248198

27.7.2019 19:27:05

+3
Bu ne arkadaş? Kütük gibi animasyon, saçma sapan dövüş sistemi bağımsız yapımcı oyununa benzemiş çıkışta böyle olursa işi zor Kojima'nın, eleştirilerin hedefinde olur.

RealArek

27.7.2019 18:42:53

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Herkes takmış bir oyunda çatışma yok muhabbetine. Yahu var. Oyun aksiyon oyunu, nasıl çatışma yok. Gayet var. Sadece kojima fragmanlarda çatışmaları göstermek istememiş
Benim için diyosan ben sadece az oynanış vidoesu görelim nasıl bi oyun çıkıcak oynanışını merak ediyorum dedim çatışma yok demedim yani.

BSC Misafiri

27.7.2019 18:40:28

+5
quote:

Orjinalden alıntı: Sparda. Genç yeni neslin sıkıntısı bu işte. Koy önlerine fortnite, pubg, league of legends vs sabaha kadar oynayıp dursunlar şuursuzca...
Bu mesaj banaysa, bahsettiğin oyunları bırak oynamayı, denemedim bile.

BSC Misafiri

27.7.2019 18:40:25

+10
quote:

Orjinalden alıntı: Sparda. Kojimanın oyununu alacak kişiler belli bir yaşın ve kültürel gelişimin üstündedir. Yani kuru kuru ateş edip çatışmaları okadar merak etmez oyun kojima oyunu ise. Sanattır çünkü kojima oyunları, Bilim kurgu sanat eseridir. İlle de silahlı çatışma görmek istiyorsa bilmeyenler, kojima oyunları hem oynanabilirlik hemde çatışma olarak üst seviyedir. Mgs v in gizliliği, gameplayi ortadadır ve kanıtlanmıştır. Binlerce farklı şekilde edilebilir görevler. Tüm mgs serisi de zaten oynanabilirlik ile çığır açmıştır kendi çıktığı dönemlerde.
Allah aşkına MGS V'in sanat eserlik ne yanı var lütfen bana söyler misin ? Ben sabrede sabrede oynadım oyunu o kadar fakat bu bahsettiğin şeylerin hiçbirisine tanık olmadım.

BSC Misafiri

27.7.2019 18:40:12

+3
Herkes takmış bir oyunda çatışma yok muhabbetine. Yahu var. Oyun aksiyon oyunu, nasıl çatışma yok. Gayet var. Sadece kojima fragmanlarda çatışmaları göstermek istememiş

RealArek

27.7.2019 18:38:42

+2
quote:

Orjinalden alıntı: Sparda. Belli ki sadece MGS V'i bitirmiş Hideo Kojimayı çok iyi tanımayan genç birisin, eski MGS oyunlarını da oynamamışsındır. Kojima Trailer'ların da her zaman bangır bangır oynanışı göstermez, Senaryoyu da gösterse bile anlamazsın. Bu adamın tarzı bu. Sen zaten başta ve şimdi bu yorumu yazarak zaten kendini ifşa ediyorsun. "Hideo Kojimayı ben tanımıyorum, eski mgs oyunlarına da yaşım yetmedi" diyorsun ap açık şekilde. <b>Çünkü Hideo Kojimayı tanıyan ve oyunlarını oynayan orta yaşlı oyuncular bu adamın tarzını bilir ve "Ben bu trailerlar dan bir şey anlamadım" . "herşeyi açık açık göstersin, her şeyi anlatsın." demez.</b> Gizemin ortadan kalkmasını istemez. Veya tutup bu ne saçma oyun yaratıklar falan uçan silahlar var demez, bilim kurgu hayranıdır ve Hideo Kojima'nın bilim kurgu senaryosu ustası olduğunu bilir.
Seride sadece mgs 5 oynamadım ayrıca ben o seriyi sevmedim sen belki çok iyi olarak görüyosun ama ben ısınamadım hem bende bu oyunu merak ediyorum ayrıca yaş olarak diyosan yaşım yetiyodu şuan senin yaptığın fanboyluk hemen savunma olarak lol mü oynusoun falan yazarsın oyundan adam gibi bişey göstermediler herkes bu ne şimdi diyo kalkmışsın savunmaya geçiyosun kendini çok beli ediyosun.

SOLID SNAKE

27.7.2019 18:28:05

+1
Belli ki sadece MGS V'i bitirmiş Hideo Kojimayı çok iyi tanımayan genç birisin, eski MGS oyunlarını da oynamamışsındır. Kojima Trailer'ların da her zaman bangır bangır oynanışı göstermez, Senaryoyu da gösterse bile anlamazsın. Bu adamın tarzı bu. Sen zaten başta ve şimdi bu yorumu yazarak zaten kendini ifşa ediyorsun. "Hideo Kojimayı ben tanımıyorum, eski mgs oyunlarına da yaşım yetmedi" diyorsun ap açık şekilde. Çünkü Hideo Kojimayı tanıyan ve oyunlarını oynayan orta yaşlı oyuncular bu adamın tarzını bilir ve "Ben bu trailerlar dan bir şey anlamadım" . "herşeyi açık açık göstersin, her şeyi anlatsın." demez. Gizemin ortadan kalkmasını istemez. Veya tutup bu ne saçma oyun yaratıklar falan uçan silahlar var demez, bilim kurgu hayranıdır ve Hideo Kojima'nın bilim kurgu senaryosu ustası olduğunu bilir. HİDEO KOJİMA OYUNLARI, TRAILERLAR İLE OYUNUN NE OLDUĞU ANLAŞILABİLEN, SONUNUN TAHMİN EDEBİLECEĞİ BASİT SENARYOLU BASİT OYUNLARA BENZEMEZ. Bu adam yazdığı senaryodaki oyunu trailerlar ile oyunculara ap açık göstermez. Oyunu oynayıp bitirsen bile sürekli aklında soru işaretleri kalır. Oyunu bitirdikten sonra bile yeni şeyler öğrenirsin. Bunu bilmeyen genç kişiler, Hideo Kojima'yı tanımayan kişiler, Sadece güncel olduğu için MGS 5 bitirmiş kişiler, o yüzden bilmediğiniz şeyler hakkında boş yorum yapmayın.

SOLID SNAKE

27.7.2019 18:00:15

+2
Genç yeni neslin sıkıntısı bu işte. Koy önlerine fortnite, pubg, league of legends vs sabaha kadar oynayıp dursunlar şuursuzca...

BSC Misafiri

27.7.2019 17:47:41

+2
nefret ediyorum şu film gibi oyun muhabbetinden..

SOLID SNAKE

27.7.2019 17:21:19

+1
Kojimanın oyununu alacak kişiler belli bir yaşın ve kültürel gelişimin üstündedir. Yani kuru kuru ateş edip çatışmaları okadar merak etmez oyun kojima oyunu ise. Sanattır çünkü kojima oyunları, Bilim kurgu sanat eseridir. İlle de silahlı çatışma görmek istiyorsa bilmeyenler, kojima oyunları hem oynanabilirlik hemde çatışma olarak üst seviyedir. Mgs v in gizliliği, gameplayi ortadadır ve kanıtlanmıştır. Binlerce farklı şekilde edilebilir görevler. Tüm mgs serisi de zaten oynanabilirlik ile çığır açmıştır kendi çıktığı dönemlerde.

Metal-Gear

27.7.2019 16:55:22

+3
En kötü ihtimalle MGS 5 ayarında bir şey olur bu oyun, öyle tahmin ediyorum. Kojimanın adını zaten Video Kojima olarak değiştirmek lazım uzun sinematikleri seviyor. Şu ortamda hangisi goty olur bilmiyorum ama ikisininde oynanması gerektiğini düşünüyorum. Kojimanın tarzı eleştirilebilir ama bu adam işi biliyor, bu oyunun güzel olacağını düşünüyorum.

Thejoker58906

27.7.2019 15:55:12

+3
Goty is coming

RealArek

27.7.2019 13:58:01

0
Şu oyundan 5 dk adam gibi dolu dolu oynanış videosu göremedik çatışma dinamiklerini bile görmedik 2 saniye falan gördük o da adam kazma gibi sıkıyo anca fanboylar ön sipariş atar en ufak heycan yok içimde sanki film yapıyolar hep sinematik geliyo bide oynanış görelim şimdi biri çıkıp der o sanat eseri yapıyo tamam mı onlara cevabım cyberpunk 2077 alın en azından neye para verdiğinizi biliyosunuz goty.

İdrak İstimlak

27.7.2019 13:56:46

+2
Güzel mocap uygulanmış, gayet akıcı animasyonlar sahip. Tabii bizi Kojima ustanın gizemli senaryosu meraklandiriyor.

Frantic22

27.7.2019 12:35:34

+1
boşverin fragmanı şu kütük gibi animasyonları düzeltin.
  • 1
  • 2
  • 3
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Death Stranding
+ TAKİBE
AL
14 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız