Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Deadly Premonition Origins Ses Sorununu Çözecek Güncelleme Yolda

 
Geçtiğimiz hafta çıkış yapan Deadly Premonition'ın Switch versiyonu Deadly Premonition Origins eksik ses efektleri, eksik diyaloglar ve frame rate düşüşleri gibi çeşitli sorunları da beraberinde getirmişti.

Oyunun yaratıcısı Hidetaka “Swery” Suehiro tarafından belirtilene göre bu sorunları çözecek güncelleme yolda ve en kısa zamanda yayınlanması planlanıyor.
 
"Deadly Premonition Origins'in kötü portu için üzgünüz. Yayıncı Toybox, bana en kısa zamanda bunun için bir yama duyuracaklarını söyledi. Lütfen bekleyin."

"Lütfen bana hata ve sorunlar hakkında DM göndermeyin. Ben kullanıcı desteği değilim. Bu nedenle, sorunlarınızı yayıncıya sormalısınız."
Deadly Premonition Origins Nintendo eShop'ta $29.99 fiyattan satışta.

Devam oyunu Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise 2020'de Switch için çıkacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Eurogamer Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered 23 Ocak 2020'de Çıkacak Nintendo Switch Online Servisine SNES ve NES Oyunları Artık Aylık Olarak Eklenmeyecek

BSC Misafiri

9.9.2019 16:20:38

0
Diğer konsolları bilmem ama pcde de sorunlu bu oyun ben zar zor bitirmiştim arada atıyordu arada kasıyordu vs ama oyun kesinlikle süperdi.pcdeki sürüm 4 TL'ye düşüyor
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız