Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dead or Alive Ultimate'tan Yeni Görseller


    Dead or Alive 5'in oldukça gelişmiş bir sürümü olacak olan Dead or Alive 5: Ultimate'tan yeni görseller yayınlandı. 3 Eylül'de Playstation 3 ve Xbox 360 için raflardaki yerini alacak olan bu yeni sürümde yer alacak bazı giysiler yeni görsellerle tanıtıldı.
 
    Aşağıda da görebileceğiniz gibi özellikle bazı kadın karakterler bu giysilerle (her zamanki gibi) önplana çıkartılıyor. Yeni denge ayarları, dövüş arenaları ve karakterler de Dead or Alive 5 Ultimate'de karşımıza çıkacak.

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
dead or alive dead or alive 5 team ninja tecmo koei Vita
Assassin's Creed: Brahman Duyuruldu Freedom Wars'tan Yeni Görseller Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

21.7.2013 04:40:01

0
Şu oyunu eskiden çok severdim. Ama dövüşçülerini bunlar kadar absürd tasarlayan numunelik bir firma daha yok. Diğer dövüş oyunlarına da kötü örnek oluyorlar (bazılarını bozdular bile) Yahu oyun dünyasındaki bu kadın vucudu istismarı nedir be. Şunlara bak dövüşçü yada savaşçı demeye bin şahit lazım. Bari korumalıklı çıksalar,sanki plaja gidiyorlar. Sevenlerine saygım var ama kalite yönünden ilk oyunlarının yanına yaklaşamazlar. Eskiden oynanışı ve teknikleri ile ön plandaydılar,şimdi şunların ön planlarına bakın yahu iğrenç. Böyle gelecekse gelmez olsun. Akılları, belden aşağı olanlar bizi anlayamaz. Bizi ancak savaş sanatlarına gönül vermişler anlar. Saygılar ve iyi RAMAZANlar.

BSC Misafiri

21.7.2013 04:39:50

0
TEKKEN varken kim oynasın bunu?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dead or Alive 5
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız