Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dead or Alive 6'nın Oynaması Ücretsiz Versiyonu Doğrulandı

 
Dead or Alive 6 yönetmeni Yohei Shimbori, Siliconera ile yaptığı röportajda, Dead or Alive 6'nın oynaması ücretsiz versiyonunu doğruladı. Tam oyunun çıkışından sonra sunulacak.

"Oynaması ücretsiz versiyonunu yapma planlarımız var ancak ne zaman ulaşılabilir olacağını söylemek için şu an için mümkün değil. Tam oyunun çıkışından sonra sunulacağının sözünü verebiliriz."

Yohei Shimbori oynaması ücretsiz versiyon hakkında detay vermese de Dead or Alive 5'ın oynaması ücretsiz versiyonu Dead or Alive 5 Last Round: Core Fighters gibi olacağını belirtti.

"Henüz oynaması ücretsiz versiyona neyin dahil edileceğine dair somut detaylara sahip olmadığımızdan hakkında konuşamıyoruz. Ancak Dead or Alive 5 Last Round: Core Fighters'a benzer bir yapıda olacaktır."

Dead or Alive 6 PlayStation 4, Xbox One ve PC (Steam) platformları için 1 Mart 2019'da çıkacak. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Push Square
Subnautica: Below Zero Erken Erişime Açıldı Oyuncular Steam'de Metro Serisine Olumsuz İnceleme Yazarak Epic'in Özel Anlaşmasını Protesto Ediyor

BSC Misafiri

31.1.2019 20:55:05

0
DEMO sunsunlar işte amaç denemek değil mi uğraştırmasınlar yine
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız