Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dead by Daylight için Silent Hill DLC'si Duyuruldu

 
Behaviour Interactive ile Konami, 4'e 1 çok oyunculu korku oyunu Dead by Daylight için Silent Hill indirilebilir içeriği Lava Chapter'ı duyurdu.

Steam'de Public Test Build üzerinde ulaşılabilir durumda. Tam sürümü 16 Haziran'da PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkacak.

İndirilebilir içeriğin tanıtım yazısı:
 

Silent Hill, Dead by Daylight'ın en yeni bölümüdür. İçerisinde yeni bir katil olan Cellat, yeni Kurban Cheryl Mason ile bir harita bulunuyor. Bu eklentiyi satın almak, yeni Katil ve yeni Kurban ile birlikte Metatron'un Mührü isimli özel, evrensel bir Muska'yı da açar.
 
Silent Hill bölümü, binanın içinde yaşanan çocukluk travmalarının kâbus gibi bir hale büründüğü yeni Midwich İlköğretim Okulu haritasını içeriyor. Yeni Katil Cellat olarak Piramit Kafa'yı kontrol et ve devasa bıçağı ile yoluna çıkan herkesi çarpık görüşü ile cezalandırmaya hazırlan. Yeni eklenen Kurban ise Cheryl Mason. Cesur ve açık sözlü olan Cheryl, Silent Hill'in cehennemi andıran "Öbür Dünya"sında hayatta kalmayı başardı ve babasının katili olan Tarikat'tan intikamını aldı. Yaşının göstermediği kadar çok deneyime sahip olan Cheryl, bir kez daha yoluna çıkan kötülüklere karşı durmaya hazır. 

 
Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Dead by Daylight korku online
IGN Summer of Gaming Etkinlikleri 4 - 24 Haziran Tarihleri Arasında Düzenlenecek Smite'ın Yeni Tanrısı Cthulhu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

27.5.2020 17:04:04

0
ps1 den beri tum silent hill oyunlarini oynamis biri olarak (squareenix in dagitimciligini ustlendigi o sacmalik haric) yillardir bekliyorum. Hideo Kojima nin SH Pd si de her ne kadar muazzam olsa da yine de orjinale sadik bir SH gormek istiyoruz. Umarim Akira Yamaoka ve MarryElisabeth McGlinn muziklerin yapimini ustlenir.

Venomless

27.5.2020 01:37:39

0
Yeni Pachinko makinesi yolda demek ki.

Nightmare_00

27.5.2020 01:24:02

0
of off off harika olmuş.SH gel artık gel..

BSC Misafiri

26.5.2020 23:57:55

+1
7 aydır yeni oyun ile ilgili dedikodular gırla,masahiro ito(ilk 4 oyunun tasarımcısı)yeni oyun imalarında bulunuyor,Konaminin studyosuna çok ünlü bir mangaka gidip Silent hill temalı resimler atıyor.Şimdi de bu,bu kadar olaydan sonra yine çıkmazsa yemin ederim oyun oynamayı bırakırım.Yıllardır Silent hill bekliyoruz ya bu nedir?

BSC Misafiri

26.5.2020 23:20:24

0
Yeni oyunun geleceğine işaret mi acaba?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dead by Daylight ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız