Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dead Space 2'nin GamesCom Videosu


 
     İlk oyunu ile bizi uzayın derinliklerindeki Ishimura'nın gizemini çözmeye itekleyen Dead Space, ikinci oyunu ile de gözlerimizi kamaştıracağa benziyor.
 
     İlkinden çok daha büyük mekanlarda geçecek olan Dead Space 2'de, yepyeni özellikler ve oyun dinamikleri ile de karşılaşacağımız açıklanmıştı. E3'ün de en ilgi çekici ve en iyi oyunlarından biri olmayı başaran Dead Space 2, aynı etkiyi GamesCom fuarında da yakaladı. Oyunun EA konferansında gösterilen oynanış videosu, bazı yenilikleri de gözler önüne sermiş oldu.
 
     Dar bir alanda başlayan bu oynanış kısmı kapının açılması ile birlikte kendisini uzayın derinliğine bırakıyor. Isaac'ı güneş ışınlarını yönlendirirken görüyoruz. Buradan elde ettiği enerji ile platformun ortasındaki enerji reaktörünü çalıştırmayı başaran Isaac, havada süzüldüğü bu dakikalarda bazı düşmanları ile de yüz göz oluyor.
 
     Video asıl etkileyiciliğini ise ikinci kısımda yakalıyor. Bir tür fırlatma mekanizmasına geçen Isaac, kendisini fıarlatıyor ve roket misali bu mekanizmayı bırakarak aşağı doğru süzülmeye devam ediyor. Yüzeye doğru yaklaştığımızda ise oyunun asıl geçeceği mekanı daha yakından görmüş oluyoruz. Lafı daha fazla uzatmadan videoya geçelim. Oyunun GamesCom videosunu buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dead Space 2 EA Visceral Games PS3 Xbox 360 PC Korku
PES 2011'in Çıkış Tarihi Sonunda Belli Oldu Famitsu İnceleme Skorları (17 Ağustos)

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dead Space 2
+ TAKİBE
AL
53 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız