Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dead Island 2 Geliştirilmeye Devam Ediliyor

 
   Dead Island resmi twitter hesabı Dead Island 2'nin geliştirilmeye devam ettiğini doğruladı.

   Kale savunma oyunu Dead Island: Survivors'ın geçtiğimiz günlerde mobil için çıkış yapmasıyla birlikte takipçiler Dead Island 2'ye ne olduğunu sordu ve Dead Island resmi twitter hesabı da oyunun halen geliştirildiğini ve daha fazla bilginin ileriki bir tarihte paylaşılacağını belirtti.
 
   Dead Island 2 E3 2014'te Sony konferansında resmi olarak duyurulmuştu ve 2015'te çıkış yapacağı açıklanmıştı. Oyunun 2016'ya ertelenmesinden sonra yayıncı Deep Silver geliştirici koltuğunda bulunan Spec Ops: The Line yapımcısı Yager Development GmbH ile yollarını ayırmış ve daha sonra onun yerine Sumo Digital'i getirtmişti. O zamandan bu yana da oyunun geliştirilmeye devam ettiğinin söylenmesi dışında elle tutulur bir haber yok.

   Dead Island 2 çıkış tarihi belli değil.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PlaystationLifeStyle Dead Island Dead Island 2 Deep Silver Tech Land PC PS4 Xbox One
Ancestors: The Humankind Odyssey Yeni Görseller ve GIF'ler Castlevania Animasyon Dizisinin İkinci Sezonu 26 Ekim'de Yayınlanacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

2K

8.7.2018 19:09:41

+1
Yager, Spec Ops ile iyi bir iş ortaya çıkarmıştı. Oynanış olarak aman aman bir yanı olmasa bile senaryosu oldukça iyiydi. Onların geliştirmeye devam etmesini isterdim. 2014 yılında gösterdikleri Alpha versiyonuna ait video, zevkli bir oyun olabilirmiş gibi duruyordu. Sumo Digital'in geçmişine baktım hep oyunlarda ana ekibe destek verme rolünü üstlenmişler. Forza'ya destek vermişler, Hitman'de bir bölümü tasarlamışlar. Kendilerini kanıtlayacakları oyun bu olacak.

BSC Misafiri

7.7.2018 19:55:14

0
Dyin light ciktigi icin dead island 2 nin cikmadigini saniyordum simdide dyinlight 2 cikicak @haplo arkadasin dedikkeri dogru ise bencede oyunu beklenmeye degmiyor bos yere beklememek lazim sonucta 30 50 saat arasi her kes soguyor her oyundan kac yildir cikamis bir oyun cikarsa denenebilir .

BSC Misafiri

6.7.2018 23:18:38

0
Bana sorarsanız bu iş yılan hikayesine döndü bundan sonra bu oyuna heyecanlanmak saçma olur.Bence ikinci bir duke nukem faciası göreceğiz

wattonx

6.7.2018 14:14:29

+1
quote:

Orjinalden alıntı: TncyKrmn <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: wattonx &lt;blockquote class="quote"&gt;&lt;i&gt;quote:&lt;/i&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;Orjinalden alıntı: Haplo Dead Island 2 yeni Trailer'ıdır o geliştirilmeye devam eden, oyun değil.&lt;/blockquote&gt; ne diyo bu ya birader yorum ruhsatı satın artık bu ne rezillik</blockquote> adam ironi yapmış işte. Bu kadar zamandır geliştirilen oyuna ait hiç bir bilgi yok ortada yarın öbür gün ufak bir trailer gösterip oyun bilmem kaç yılında çıkacak diye paylaşım yapmayacaklar mı?
Birader ne diyor anlamıyorum özlem yüklem çekimden bir haber.Haberde oyun geliştiriliyor yazıyor herif oyun değil diyor ne ? nediyon oğlum git türkçe öğren

TncyKrmn

6.7.2018 13:40:32

0
quote:

Orjinalden alıntı: wattonx <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Haplo Dead Island 2 yeni Trailer'ıdır o geliştirilmeye devam eden, oyun değil.</blockquote> ne diyo bu ya birader yorum ruhsatı satın artık bu ne rezillik
adam ironi yapmış işte. Bu kadar zamandır geliştirilen oyuna ait hiç bir bilgi yok ortada yarın öbür gün ufak bir trailer gösterip oyun bilmem kaç yılında çıkacak diye paylaşım yapmayacaklar mı?

gamer-x

6.7.2018 13:35:16

+2

Fearless_tr

6.7.2018 12:07:50

0

BSC Misafiri

6.7.2018 11:50:39

0
Yager ile ayrılması çok büyük hataydı.

Haplo

6.7.2018 11:41:56

+2
Yorumundan, eski geliştiricinin çalışanların maaşlarını ödeyemeyecek duruma gelerek iflas bayrağını çekmesi ve adına "gameplay" dedikleri komik videonun yayınlanmasıyla komünite içerisinde yarattığı infial ile birlikte Dead Island 2'nin çıkamayışı üzerine doğan tartışmaların içerisinde hiç bulunmadığını, öncesinde ve sonrasında konuşulanlar hakkında da pek bir bilgiye sahip olmadığını varsaymakta haksız değilim. Öyle olmasaydı geliştiricinin tüm parayı o "müthiş" olarak atfedilen fragmanı yapmak için harcadığı ve sonunda da çalışanlara para kalmadığından iflas ederek oyunun geliştirilmesinin durdurulduğu geyiği konusunda duyum sahibi olabilirdin. Yukarıdaki iki cümleyi öğelerine ayırabilirsen ruhsatın benden.

wattonx

6.7.2018 10:34:24

+4
quote:

Orjinalden alıntı: Haplo Dead Island 2 yeni Trailer'ıdır o geliştirilmeye devam eden, oyun değil.
ne diyo bu ya birader yorum ruhsatı satın artık bu ne rezillik

Haplo

6.7.2018 09:53:41

0
Dead Island 2 yeni Trailer'ıdır o geliştirilmeye devam eden, oyun değil.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dead Island 2
+ TAKİBE
AL
17 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız