Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dead Cells 7 Ağustos'ta Çıkacak

 
   Geliştirici Motion Twin, metroidvania rogue-lite aksiyon platform oyunu Dead Cells'in tam sürümünün 7 Ağustos'ta PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için dijital olarak çıkacağını duyurdu. Konsol üzerindeki ön siparişlere %20 indirim sunulacak. Yayıncı Merge Games ayrıca PlayStation 4 ve Switch için kutulu sürüm çıkacağını da doğruladı.


Roguelike oyunlarla büyüyüp roguelite oyunların yükselişine ve hatta roguelite-lite oyunların doğuşuna mı tanık oldun? Şimdi sana RogueVania'yı, modern bir Roguelite (Rogue Legacy, Binding of Isaac, Enter the Gungeon, Spelunky vs.) ile eski usul bir MetroidVania'nın (Castlevania: SotN ve onun türü) gayri meşru çocuğunu sunmak istiyoruz.

Özellikler:

RogueVania: Bir rogue-lite'ın tekrar oynanabilirliği ile kalıcı ölümün pompaladığı adrenalin tehdidi sayesinde kendi içinde bağlantılı bir dünyanın kademeli olarak keşfi.

2D Souls-lite Aksiyonu: Zorlu ama adil savaş, elliden fazla silah ve büyü ile benzersiz oyun ve tabii ki, başını beladan kurtarmak için acil panik taklası.

Doğrusal olmayan ilerleme: Kanalizasyon mu, Mahzen mi yoksa Surlar mı? Bir kere kilidi açıldıktan sonra özel kalıcı beceriler, hedefine ulaşmak için yeni yollara ulaşmanı sağlar. Mevcut stratejine, oyun tarzına veya sadece ruh haline uyan yolu seç.

Keşif: Gizli odalar, gizli geçitler, büyüleyici manzaralar. Kuleleri gezmek ve taze deniz meltemi kokulu havayı ciğerlerine çekmek için bir ara ver...

Birbirine bağlı seviyeler ve adaya erişimin aşamalı olarak açılması, seni çevreyi keşfetmeye teşvik edecek. Buna, karakterin için bir dereceye kadar evrimi ve kalıcı silah geliştirmelerini ekle ve Dead Cells'in, ondan önce gelen uzun MetroidVanialar zincirinden neleri ödünç aldığını gör.

Ama buna rağmen günün sonunda asıl önemli olan SENİN bir oyuncu olarak becerilerin olacak! Roguelite oyunlar en aşılmaz görünen engeli bile çocuk oyuncağı haline getirene kadar gelişmekle alakalıdır. Herhangi bir can simidi olmadan adrenalin pompalayan bir yolculuk için yapılan merhametsiz mücadele, rakipsiz bir tekrar oynanabilirlik getiriyor.


   Çıkış tarihi duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu pc bsc
Far Cry 5'in ‘Lost on Mars’ DLC'si 17 Temmuz'da Çıkacak Soğuk Savaş Strateji Oyunu Phantom Doctrine 14 Ağustos'ta Çıkacak

Dhalsim

11.7.2018 13:46:48

0
BSC'de oynadığınızdan beri merakla bekliyordum. Bu oyunu oynamak bitirmek çok zevkli olacak..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız