Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

DayZ'nin 1.08 Güncellemesi Yeni Kayak Merkezi, Av Tüfeği ve Daha Fazlasını Ekliyor

 
Bohemia Interactive, DayZ'nin versiyon 1.08 güncellemesini tüm platformlar için yayınladı.
 
Güncelleme yeni mekanlar The Saint Roman kayak merkezi ve Biathlon Arena atış poligonu ile Chernarus'un eksik bölgelerini tamamlıyor.
 
Bununla birlikte çakmak, kızartma tavası, fırın, gölgelik çadır ve Sporter 22 formunda yeni bir av tüfeği eklendi. Sporter 22 kontrol ve nefes tutma mekanikleri ile yeniden ayarlanmış.
 
Bina hasarında da değişiklikler yapıldı. Artık çadırlar imha edilebilir. Objeler görsel hasarı gösteriyor, onarılabiliyor ve hasar vermek için eskisine kıyasla daha fazla zaman ve kaynak gerektiriyor. 
 
 
Açık dünya hayatta kalma oyunu DayZ PlayStation 4, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda. Oyun Steam yaz indirimleri kapsamında 9 Temmuz'a kadar %40 indirimle 59,99 TL'den satışta.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Gamer FPS Zombie Aksiyon Multiplayer
Cyberpunk 2077'nin Duvarda Yürüme Özelliği Kaldırılmış Lucifer'ın 5. Sezonundan Yeni Görseller Paylaşıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

TheNewAtilla

2.7.2020 08:11:40

0
Pve de olay şu; haritada outpostlar var. Oradaki npclerden quest aliyorsun. Questte yazar neyi nerede ne yapacagin. Questi yaparsin ödülü geri döner npcye satarsın. Diğer gemileri dürbün ile görebilirsin. Değerli şeyler taşıyan gemiler ışıl ışıl parlar dürbünün merceğinde

emncglr98

2.7.2020 04:15:29

0
Oyun şuan gayet iyi durumda indirimdeki fiyatını karşılıyor bence. DZSALauncher aracılığı ile girilen 100 kişilik modlu sunucuların çoğu her gün dolu oluyor.

Abdülhak Hamit Tarhan

2.7.2020 02:24:54

0
(sea of thieves bazında konuşuyorum) Hocam şimdi kendi başıma en küçük tekneyle gezerken, görev yaparken başka oyuncular da beni görebilip saldırabilir değil mi? 4 kişi girdiğimizde mecbur en büyük gemide gireceğiz mürettebat açısından, sanırım en keyifli oynama şekli korsanlık yapmak, diğer oyuncularla savaşmak ama bulmak zor diye düşünüyorum çünkü bir türlü denk gelemedik diğer gemilere ve oyundaki amacı ben de tam anlayamadım.

TheNewAtilla

2.7.2020 02:06:32

0
Pvesi gta online gibi görev yap sandiklari bul teslim et sat. Az sayidaki diger oyuncularin gemilerini de soyabilirsiniz. Bir kere tek oynarken bir elemandan bir saat kactigimi biliyorum en son pes etmisti Pvpde sandik bulmanin daha hizli ve aksiyonlu rekabetçi hali

BlackLead

2.7.2020 01:59:29

0
sea of thieves de server mantığı mı var? official ve unofficial falan diye hocam? bir serverda bir sürü pvp oyuncu mu oynuyor?

BlackLead

2.7.2020 01:54:04

0
tamam hocam ona da bir bakalım. arkadaşlara da danışmam lazım tabii. fiyatı da çok değilmiş. teşekkürler

TheNewAtilla

2.7.2020 01:51:26

0
Genel amaç cosmetic kasmak ama pvpsi ayrı keyifli, pvesi ayrı komedi. Bu oyunda güldüğüm kadar başka oyunda gülmedim arkadaşlarla. Base yapmak demişken tam aynı şey olmasada satisfactory çok çok iyi bir oyundur. 4 kişi çok hızlı gelişirsiniz

BlackLead

2.7.2020 01:47:22

0
the forest'u çok severek oynadık hocam. kendimize base yaptık. araştırmalar yapmak için mağaralara falan girdik. gizemli şeyler bulduk vesaire. baya sarmıştı yani. 30-40 saat oynadık. daha uzun soluklu bu tarz bir oyun arıyorum ama yok gibi. özellikle hikayesi olan yok the forest gibi. rust, ark, dayz en çok bunların adı geçiyor. sea of thieves 4 kişi amacımız oluyor mu ne yapıyoruz hocam? gamepass'de olması da bir avantaj belki ona bakabiliriz.

TheNewAtilla

2.7.2020 01:45:43

0
Yani çok yüzeysel bir soru bu. Ama 4 kişilik en keyifli oyunlardan birisi kesinlikle sea of thieves

BlackLead

2.7.2020 01:42:04

0
hocam ne önerirsiniz?

TheNewAtilla

2.7.2020 01:11:36

+1
4 kişi toplasam oynayacağımız son oyun dayz olur heralde

BSC Misafiri

1.7.2020 19:07:07

0
quote:

Orjinalden alıntı: BlackLead tam da arkadaşlara 4 kişi alıp girmeyi düşünüyorduk? neden hocam almayalım, güzel bir deneyim sunmaz mı? birlikte the forest bitirmiştik çok sarmıştı, sonra epic ark dağıttı yakında ona da başlayacağız ama bir yandan da hazır indirimdeyken bunu da alalım diyoruz rust çok fazla kanser içeriyor diyorlar, bir anda emeklerin falan heba oluyormuş. o yüzden ona mesafeliyim biraz ama bilemiyorum
Hocam 2013 Aralık ayından beri ara ara oynarım (Bu yıl hariç) uzak dur derim, hiç uzun uzadıya anlatıp seni de kendimi de yormayayım :) Uzak durun.. Rust 10 kat daha iyidir DayZ'den :) Kayıp konusunda ise konuşmak istemiyorum, DayZ rakipsizdir o konuda emin ol.

Manhunt Three

1.7.2020 19:07:07

0
quote:

Orjinalden alıntı: BlackLead tam da arkadaşlara 4 kişi alıp girmeyi düşünüyorduk? neden hocam almayalım, güzel bir deneyim sunmaz mı? birlikte the forest bitirmiştik çok sarmıştı, sonra epic ark dağıttı yakında ona da başlayacağız ama bir yandan da hazır indirimdeyken bunu da alalım diyoruz rust çok fazla kanser içeriyor diyorlar, bir anda emeklerin falan heba oluyormuş. o yüzden ona mesafeliyim biraz ama bilemiyorum
Arkadaşlarla oldukça eğlenceli ve iyi vakit geçirebilirsiniz. Oyun şuan gayet iyi durumda. Kötü yorum yapanların çoğu, oyunun şuan ki durumunu bilmeyenler. Tek başına bir süreden sonra sıkıyor ama arkadaşlarla uzun süre oynanır.

BlackLead

1.7.2020 18:14:59

0
tam da arkadaşlara 4 kişi alıp girmeyi düşünüyorduk? neden hocam almayalım, güzel bir deneyim sunmaz mı? birlikte the forest bitirmiştik çok sarmıştı, sonra epic ark dağıttı yakında ona da başlayacağız ama bir yandan da hazır indirimdeyken bunu da alalım diyoruz rust çok fazla kanser içeriyor diyorlar, bir anda emeklerin falan heba oluyormuş. o yüzden ona mesafeliyim biraz ama bilemiyorum

BSC Misafiri

1.7.2020 12:38:22

0
Sakın :) Aldıysa tekrar bulaşma kotana yazık, almadıysan heves etme cebindeki paraya yazık..
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DayZ
+ TAKİBE
AL
209 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız