Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

DayZ Yaratıcıları Dean Hall ve Brian Hicks Yeni Bir Hayatta Kalma Oyunu Üzerinde Çalışıyor

 
Orijinal DayZ modunun yaratıcısı Dean Hall ve oyunun standalone versiyonunun kreatif direktörü Brian Hicks tekrar bir araya geldi.
 
Dean Hall 2014'te Bohemia Interactive'den ayrılarak Rocketwerkz adındaki stüdyosunu kurmuştu ve 2018'de Bohemia Interactive'den ayrılan Brian Hicks de bugün baş yapımcı olarak Rocketwerkz'e katıldı.
 
Dean Hall'un twitter üzerinden yaptığı açıklamaya göre, stüdyo şu anda devasa bir hayatta kalma oyunu üzerinde çalışıyor ve oyun testleri başlamak üzere.
 
Şimdilik pek bir bilgi yok. Rocketwerkz, yeni AAA stüdyo için stüdyo Unreal programcısı ve 3D sahne ve çevre sanatçısı arıyor. 
 
Rocketwerkz stüdyou şu ana kadar uzay istasyonu inşa simülasyonu Stationeers ve VR strateji oyunu Out of Ammo'yu çıkardı.

Bu haberin bağlantısı
URL
FPS Zombie Aksiyon Multiplayer
VFŞL 2020 Kış Mevsimi 8. Haftası Tamamlandı! The Last of Us Part II PlayStation Store'dan Kaldırıldı, Ön Siparişler İade Ediliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

7.4.2020 15:59:46

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Bu (hadi ağzımı bozmayayım) heriflerin bulaştığı hiç bir şeyi oynamayı bırak pc me bile yüklemem. DayZ'de yaptıklarını asla unutmam, öyle ki erken erişim oyun bir daha asla almam dedim 2-3 yılda bu fikrimi deldiğim tek oyun Bannerlord oldu.
Uzun aman beklemiştim bu heriflerin oyunununu. Sonrasında bir ara deneme fırsatım oldu kısa süre için, parayı çöpe atmadığım için şükrettim. Gidin iskender, lahmacun yiyin bu adamlardan oyun alacağınıza.

BSC Misafiri

7.4.2020 10:20:07

+3
Bu (hadi ağzımı bozmayayım) heriflerin bulaştığı hiç bir şeyi oynamayı bırak pc me bile yüklemem. DayZ'de yaptıklarını asla unutmam, öyle ki erken erişim oyun bir daha asla almam dedim 2-3 yılda bu fikrimi deldiğim tek oyun Bannerlord oldu.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DayZ
+ TAKİBE
AL
209 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız