Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

David Beckham'ın Ortak Olduğu Guild Esports Valorant Takımı Duyuruldu!

 
     Ünlü futbolcu David Beckham'ın ortak olduğu Guild Esports Valorant takımı duyuruldu. 
 
 Guild Esports Valorant Takımı
 
· William "draken" Sundin
· Filip "Goffe" Gauffin
· Yacine "Yacine" Laghmari
· Leo "Leo" Janneson
· Malkolm “bonkar” Rench
 
     Takım kadrosundaki oyuncular; Draken, Goffe ve Yacine, CS:GO, bonkar ise Paladins oyununun eski profesyonel oyuncusu.  
 
     İsveçli takım daha öncesinde "Bonk" bünyesinde mücadele ediyordu. Takım, en son IGNITION SERIES: LVL Clash 2 turnuvasını ikincilikle tamamladı. Takımın Valorant turnuva geçmişine baktığımızda; 1 adet şampiyonlukları ve 5 adet ikincilikleri mevcut.
 
      Birleşik Krallık merkezli Guild Esports ise son gerçekleştirdiği basın toplantısında Avrupa merkezli bir teknoloji firmasıyla 3 yıllığına 3.6 Milyon £’luk sponsorluk anlaşması imzaladığını duyurmuştu.
 
     Guild Esport'un mücadele edeceği ilk turnuvası, Riot Games'in düzenleyeceği First Strike olacak. First Stike; 22 Ekim tarihinde, 1. açık elemelerle başlayacak. Ekim ve kasım ayları içerisinde gerçekleşecek 4 açık elemeden başarıyla ayrılan 8 takım, 3-6 Aralık arasında gerçekleşecek First Strike Finalleri’nde kupa için kozlarını paylaşacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Riot Games Project A League of Legends Shooter Oyunu Yeni Oyun lol lol evreni CSGO Counter Strike çıkış tarihi ücretsiz FPS haberler
The Medium'un Yeni Videosunda İki Gerçeklik Oynanış Sistemi Açıklanıyor Mortal Shell için ‘Rotten Autumn’ Güncellemesi Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Valorant
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız