Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dauntless 21 Mayıs'ta PS4, Xbox One ve Epic Games Store için Çıkacak

 
Geliştirici Phoenix Labs, oynaması ücretsiz aksiyon rol yapma oyunu Dauntless'ın 21 Mayıs'ta PlayStation 4, Xbox One ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu.

Dauntless şu anda PlayDauntless.com üzerinden PC üzerinde oynanabilir durumda. Switch ve mobil versiyonların da 2019'da daha sonraki bir tarihte çıkması planlanıyor.

Oyunun tanıtım yazısı:


Dünyanın bir ucunda hayatta kalma mücadelesi. Avcı olarak, topraklara bela olan iri Behemoth'ları avlamak sana düşüyor. Milyonlarca oyuncuyla birlikte eşli savaşlarda kendini geliştir, ölümcül silahlar ile güçlü zırhlar üret ve Ramsgate Avcısı olarak efsaneni şekillendir.

Dauntless, Phoenix Labs'in geliştirdiği ücretsiz bir çevrimiçi aksiyon RYO'dur. Düzenli güncellemeler, dönemlik etkinlikler, yeni Behemoth'lar ve çok daha fazlası, zengin ve gelişen bir dünyada seni bekliyor.


Oynanış videosunu ve karakter yaratma ekranının gösterildiği videoyu aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz.  
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
Ghostbusters: The Video Game Remastered Xbox One için Derecelendirildi E3 Coliseum 2019'da Netflix Oyun Paneli Düzenlenecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

RealArek

31.5.2019 09:31:40

0
Oyun güzel ama gelişmesi lazım.

BSC Misafiri

14.5.2019 16:23:42

+1
quote:

Orjinalden alıntı: TheNewAtilla Witcher 3 de combat yok mu? Okuduğunuz mektebi seveyim
Spor oyunları haricinde neredeyse tüm oyunlarda combat var saçma saçma yorum yapmadan önce bir düşün.Utanmasan zelda,tetris,halo ile karşılaştıracaksın.Senin okuduğun okulu seveyim diyeceğim ama aynı ülkede olduğumuz için üzülmekteyim şu an.

TheNewAtilla

14.5.2019 14:53:19

0
Witcher 3 de combat yok mu? Okuduğunuz mektebi seveyim

Antikaruh

14.5.2019 14:25:09

0
Şu grafik modelini ilk kim soktuysa oyunlara onun pıttığını patlatsınlar ... İnanılmaz içeriklere sahip nice oyunlar, tipine bakılmaz hale geliyor.

BSC Misafiri

14.5.2019 09:50:05

+4
Biri çıkmış Horizonla karşılaştırmış,öteki witcher3 ile şaka mısınız yoksa oyunlardan hiçmi anlamıyorsunuz?Bu oyunu karşılaştırabileceğiniz tek oyun Monster Hunter serisidir.Mh ile tabiki aynı seviyede değil sonuçta f2p bir oyun lakin mh worlde parası yetmeyen veya bilgisayarı kaldırmayan kişiler için iyi bir alternatif olacağını düşünüyorum betasının her aşamasında bulunmuş biri olarak.

TheNewAtilla

14.5.2019 02:18:27

0
Geçen sene oynamıştım. Combatı witcher 3e kıyasla yavaş gelmişti ama son Videolarda oyuna baya birşey eklenmiş gibi. Bir daha şans vereceğim

Angel of the Lord

14.5.2019 02:08:43

+1
Monster Hunter desen anlarım da Horizon ile alakası ne acaba bu oyunun ? Ayrıca f2p bir yapıma göre güzel bir deneyim sunuyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız