Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Darkspore'daki Yeni Kahramanımız Viper'ın Videosu

Tork, yeni kahramanımız Viper ile iyi bir ikili olacaktır

     Maxis tarafından geliştirilen ve Electronic Arts tarafından yayınlanacak olan aksiyon-rpg oyunu Darkspore'un yeni videosu yayınlandı. Oyunun bu videosunda yeni kahramanımız Viper tanıtılıyor. Topla, özelleştir, dövüş sloganıyla başlayan videoda "yaptığınız her seçim savaşı değiştirecektir" sözleri dikkat çekiyor.
 
     Viper'ın çeşitli özelliklerinin videoda tanıtıldığını görüyoruz. Bu özelliklerden Venom Blades ağır saldırı ve düşmanları zehirlemede; Virulent Vines düşmanı yok etme ve hastalık yayma; Thornado ise dairesel ataklar ve zamanla etkisini gösteren hasarlar vermek için kullanılıyor.
 
     Ayrıca Expunce adlı saldırı ile tek bir hedefe saldırı düzenleyebiliyoruz ve düşmanımızın tüm enerjisini aniden bitirme şansına sahibiz.
 
     Bu videoda ayrıca multiplayer bölümü için Tork: The Fungal King adlı  karakter de tanıtılmış. Bu karakter Viper ile oldukça iyi bir takım olacaktır. Videonun sonuna doğru karakterimizi özelliştirerek nasıl daha güçlü ataklar yapabileceğimiz konusunda bazı açıklamalar bulunuyor. Gerçekten de geliştiricinin özelliştirme konusunda bu kadar önem vermesi sevindirici.
 
       29 Mart'ta piyasaya çıkacak Darkspore başarılı bir aksiyon-rpg olacak gibi görünüyor. Özellikle oyunun 4 kişilik co-op özelliği büyük beğeni toplayabilir. Yeni videoyu aşağıda bulabilirsiniz.
      

Bu haberin bağlantısı
URL
darkspore spore maxis ea action rpg
Child of Eden Temmuz'dan Önce Çıkacak Parasite Eve: 3rd Birthday 1 Nisan'da Çıkıyor

RISC64

24.2.2011 23:21:38

0
ben eski spore un geliştirilmişini istiyorum
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Darkspore
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız