Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Darksiders III Geliştiricisi Co-op Shooter Remnant: From the Ashes'ı Duyurdu

 
   Yayıncı Perfect World ve Darksiders III'ün geliştiricisi Gunfire Games Remnant: From the Ashes'ı PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için duyurdu.
 
   Remnant: From the Ashes başka bir boyuttan gelen varlıklar tarafından istila edilmiş kıyamet sonrası bir dünyada geçen üçüncü şahıs co-op hayatta kalma aksiyon shooter oyunu. Oyuncular hayatta kalabilmek için diğer boyutlar arasında geçiş yapacak ve dinamik olarak oluşturulan seviyelerde savaşacak. Gunfire Games silah ve ekipman için craft sistemi, ana üs ve karakter için özelleştirme sistemi, karakter ilerleme sistemi ve birden fazla karakter sınıfının bulunacağını doğruladı.
 
   Remnant: From the Ashes 2019'da çıkacak.

   Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
Steam'in "Pek Yakında" Sekmesinde Geliştirmeler Yapıldı Monster Hunter: World Behemoth Güncellemesi 2 Ağustos'ta Yayınlanacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

13.7.2018 06:48:07

0
Overkill’s Walking Dead’ten daha umut verici bir tanıtım olmuş.

alsndnz

12.7.2018 20:23:18

0
sanki darksidersda yikilmis dunyada savasan insanlar hissiyati verdi bana surekli nephilim gozunden oynuyoruz darksidersi bir insan gozunden oynasak baya guzel senaryo cikabilir.

BSC Misafiri

12.7.2018 18:15:34

0
Oh be şu tarz oyunlar gelsin Perfect World olunca bi çekindim ama her türlü oynanır yapımcısı iyi gibi, yani Darksiders 3 incelemelerinde göreceğiz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız