Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Darksiders Genesis Google Stadia'da 10 Dolar Daha Pahalı

 
Darksiders Genesis 5 Aralık itibarıyla PC ve Google'ın video oyun streaming servisi Stadia için çıkışını gerçekleştirdi ve oyunun Stadia sürümü $10 daha pahalı.
 
Oyun Steam, GOG ve Humble Store'da $29.99 fiyattan satışa sunuldu. Hatta ön sipariş ile $25.50 fiyattan satın almak da mümkündü. (Steam'deki TR fiyatı 65,00 TL.) Oyunun Stadia üzerindeki fiyatı ise $39.99 ve Pro abonelerine herhangi bir indirim de yok.
 
Polygon fiyat farkını öğrenmek amacıyla oyunun yayıncısı olan THQ Nordic'e ulaştı ve şu yanıt geldi. "THQ, onların fiyat politikaları hakkında yorumda bulunmaz."
 
İlk Darksiders oyununun öncesindeki olayları konu alan izometrik bakış açısına sahip spin-off Darksiders oyunu Darksiders Genesis şu anda PC ve Stadia üzerinde ulaşılabilir durumda. PlayStation 4, Xbox One ve Switch versiyonları 14 Şubat 2020'de çıkacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Polygon Darksiders Genesis THQ Nordic Airship Syndicate
Hearthstone'un Yeni Genişleme Paketi Descent of Dragons için Geri Sayım Başladı Tropico 6'nın "The Llama of Wall Street" DLC'si Çıktı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Guest-BED3C3818

6.12.2019 22:25:57

0
Google ın stadia işi boş çıkacak gibi duruyor. Çıkışı sorunlu oldu, inanılmaz derecede gecikme var, haddinden fazla internet kotasından kullanıyor. Böyle giderse google stream piyasasında pek başarılı olamayacak gibi rakipleri karşısında.

TheNewAtilla

6.12.2019 19:50:39

+2
Enteresan. Google fazla komisyon mu istiyor acaba
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Darksiders Genesis ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız