Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Darkest Dungeon'ın Yeni Güncellemesiyle Oyuna Yepyeni İçerikler Geldi


       Steam Erken Erişim'deki yerini aldığından bu yana sürekli güncellenen Darkest Dungeon için yeni bir güncelleme geldi. "Those From Below" adındaki bu güncellemeyle birlikte oyuna yeni bölgeler, düşmanlar, müzikler ve daha fazlası geliyor.
 
      Yayınlanan bu güncelleme oyunun dördüncü zindanını beraberinde getiriyor: The Cove. Yeni bölgenin yanında "bolca kan akıtacak saldırılara sahip" olacağı söylenen yedi yeni canavar ve iki yeni bölüm sonu canavarı eklenecek. Bu canavarlar, oyundaki diğer canavarların aksine, kendileri üzerinde savunma veya iyileştirme gibi özellikler kullanacak. Yani diğer bölgelerdeki canavarlardan daha tehlikeli olacaklar.
 
       Oyunun yeni bölgesi The Cove'a gitmek için oyuna yeniden başlamanız gerekmediğini belirtelim. The Cove, diğer bölgelerin görevleri içinde yer alacak. Oyunu Steam üzerinden 31 TL karşılığında satın alabilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gameranx.com darkest dungeon red hook studios rpg sıra tabanlı gotik roguelike bağımsız steam playstation 4 playstation vita
Ekim Ayının Ücretsiz PS+ Oyunları Açıklandı! Wasteland 2: Director's Cut'tan Yeni Bir Tanıtım Videosu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Darkest Dungeon
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız