Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Darkest Dungeon Switch için 18 Ocak'ta Çıkacak

 
   Geliştirici Red Hook Studios, Darkest Dungeon Switch versiyonunun 18 Ocak'ta çıkış yapacağını duyurdu.

   Ana oyun $24.99, “The Crimson Court” indirilebilir içeriği $9.99 ve “The Shieldbreaker” indirilebilir içeriği ise $3.99 fiyat ile Nintendo eShop üzerinden satışa sunulacak.

   Red Hook Studios “The Color of Madness” indirilebilir içeriği hakkında daha fazla bilginin ilerleyen aylarda paylaşılacağını da ekledi.

   Sıra tabanlı rol yapma oyunu Darkest Dungeon ilk olarak Ocak 2016'da PC için çıkmıştı. Ardından Nisan 2016'da Linux, Eylül 2016'da PlayStation 4 ve PS Vita ve Ağustos 2017'de iOS için çıktı. Xbox One versiyonu henüz resmi olarak duyurulmadı ancak kısa bir süre önce PEGI (Pan European Game Information) tarafından derecelendirildi.
 
   Oyunun tanıtım yazısı şu şekilde: "İliklerinize kadar sizi ürperten şey soğuktan daha fazlasıdır. Dev kurtlardan ateşli kaçıklara, solgun hortlaklardan acımasız devlere kadar dark dungeon, akla hayale gelmeyecek tehlikeler barındırıyor. Ve her şeyin korkunç derecede ters gittiği bir zamanda cesur kahramanlar duruma el koyuyor... Ölüm tehdidinin karşılaşacağınız tehlikelerden sadece biri olduğu sıra tabanlı rol yapma oyununda bir grup çatlak kahramanı yetiştirin, eğitin ve onlara yol gösterin. Stres ve paranoya şampiyonlarınızı kötü biçimde etkileyebilir, yokluk ve hastalık onları harap edebilir. Vahşi psikolojik korkularınıza karşı travma yaşamış grubunuzun akıl sağlığını koruyabilir ve dehşet veren doğa üstü canavarlara karşı onları savunabilir misiniz?"

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Capcom Monster Hunter: World PC Versiyonunun Neden Geç Çıkacağını Açıkladı BLAST PRO Series Espor Turnuvası Türkiye'de Düzenlenecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

11.1.2018 17:11:07

0
bsc sizi tebrik ediyorum az okunsa da haberlerden es geçmiyorsunuz teşekkürler

ReflexAction

11.1.2018 02:28:59

0
wastelands 2 ne oldu acaba
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız