Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dark Souls II'nin Yeni Nesil Konsollardaki Teknik Detayları Açıklandı


    PC, PS3 ve Xbox 360 için çıkan Dark Souls II, yenilenmiş grafikleriyle beraber PS4 ve Xbox One'ın haricinde yeniden PC için çıkışını yapacak. Scholar of the First Sin adıyla hazırlanan yeni Dark Souls II'nin konsollardaki teknik detayları açıklandı.
 
    Verilen bilgilere göre oyun hem PlayStation 4'te, hem de Xbox One'da 1080p çözünürlükte ve 60 FPS akıcılık seviyesinde çalışacak. Oyunun yeni sürümü 6 kişiye kadar co-op desteği içerecek. Dark Souls II: Scholar of the First Sin, ana oyuna nazaran daha gelişmiş ışıklandırma efektlerini ve daha zengin sinematik filtrelerini bulundaracak.
 
Denge açısından düzenlemeleri de içerecek olan yeni Dark Souls II'nin kıyaslama videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
dark souls dark souls 2 from software vga namco bandai aksiyon RPG pc ps3 xbox 360
Final Fantasy XV'in Demo Tanıtım Videosu Yayınlandı Assassin's Creed: Rogue'un PC Çıkış Tarihi ve Sistem Gereksinimleri Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

White Death

8.2.2015 00:16:54

-1
Öncelikle ilk oyunu 150 saat kadar oynamış biri olarak şunu söyleyebilirim bu oyunda grafiğe bakamazsınız. Adamların grafiklerimiz çok güzel diye bir iddası yok zaten. Boss ların pixellerini sayacak kadar yaklaşamıyorsunuz zaten.

onur89tr

7.2.2015 17:03:14

-1
PC grafikleri PS3 ile PS4 arasında kalmış. Ama hangisine daha yakın derseniz, zaten bunu anlamak için çok iyi görmeye gerek yok. PS3'e daha yakın bir görsel sunmuş PC.

gaussfire

6.2.2015 19:15:24

0
Öncelikle souls oyunlarının ileri derecede fanıyım söyleyeceklerim yüzünden firmadan paramı aldın kardeşim demeyin Beni bu oyun kadar uzun idare eden hiçbir oyun olmadı şahsen 200 saatlik save dosyam yanlışlıkla silinse de bu güncelleme ile oyuna yeniden başlayacağım ve her oynamamda aynı zevki alıyorum. Bu oyunu sevmeyenler daha ilk boss u geçemeyip "bu ne zor oyun kardeşim" deyip oyunu silen ve sonrasında oyunu kötüleyen adamdır böyle adam grafiği de bahane eder oynanışı da bahane eder ama bilmez ki oyun grafiğiyle değil atmosferiyle hayran bırakır, vuruş hissiyatı ve kombat sistemiyle hayran bırakır,silah, büyü ve düşman çeşitliliği ile hayran bırakır. Diğer oyunlar gibi 5-6 saatlik single deneyim değil ilk oynamada 80-100 saat sürer ayrıca ülkemizde bile gigital sürünü 180 TL ye oyunlar varken bu oyunun kutulu sürümü 60 TL den satışa çıkmıştır (her ne kadar aral yüzünden digital almak zorunda kalsamda). Milyonlarca seveni olan bir oyuna da çöp diyen kusura bakmayın da boş konuşan sırf yorum kasmak için yorum yazan birisidir.

Uzayda Bir Nokta

6.2.2015 18:39:07

0
Şu oyunu bir türlü sevemedim. Fakat çok saygı duyuyorum. Bu kadar seveni olmazdı kötü bir oyun olsa. Ama bir türlü kendim sevemedim. Evet çok zor falana. Ben bir türlü oyuna ısınamıyorum. Karakteri benimseyemiyorum. Hikaye anlatımı çok sinir bozucu. Hep yalnızız falan. Gıcık ediyor adamı. Çok seviliyor oyun ama işte her oyun herkese hitap etmiyor demekki. İyi değiştirmişler. Belki ilerki zamanlarda ps de çok ucuzlarsa yada psn de bedavaya verilirse alırım. Bedava oynarsam zevk verir herhalde.

CaBr2

6.2.2015 16:56:55

-1
Oyuna leş demişler ya, yok artık yani şu oyunun aynı grafiklerle 10 tane oyunu çıksa oynarım neden biliyor musun? Oynarken güven veriyor çünkü etrafta gezerken boş yere gezmediğimi karşıma bir şey çıkacağını biliyorum en azından sürekli keşfedebiliyorsun ve bir arkadaşından veya bir yerden hiç duymadığın bir şey duyabiliyorsun onu nerede gözden kaçırdığını görünce oyuna bir kez daha aşık oluyorsun.. Herkese göre farklı bir oynanış ve oyun oluşuyor ve oyunda her yere gidebildiğin için ilk 2-3 saati verimli geçirebilirsen normal sayılan ilerleyişin dışına bile çıkabilirsin. Üstüne bi de mükemmel bi pvp sistemi ve oynanış var. İnan bana tüm bunların arasından grafikler dikkatini çekiyor, seni üzüyorsa mümkünse oynama zaten..

stun

6.2.2015 15:48:33

0
quote:

Orijinalden alıntı: StrangerLovely Yeni nesilde benim için en kötü "grafiklerden" birisi souls serisindedir (bakın oyun kötü, atmosfer kötü demiyorum GRAFİK). Ayrıca oyunun grafikleri kötü denince kendi kafasından başka şeyler söylenmiş sananlar, beyin kullanımının çok gerektiği RPG oyunları bırakıp spor falan yapsınlar zira bu onlar için daha uygun bir hobi.
senin grafik anlayışın kaplamadan ibaret ve çözünürlükten.. ekranda gördüğün herşey grafiktir.. atmosferde grafiğe dahildir..senin karşına bosslardan biri çıkınca ürkmeni sağlayan şey o atmosfer zaten.. gün ışıgındaki 2. çıkan şövalyeden ürkmessinde... yerin altında dev körüdorun sonundakinden 4 kişi dalsanızda nasıl kaçıcagını şaşırırsın... karanlık atmosferlerde oyuna dahil.. o ejderli bölüme ilk girdiğinde vaay.. demedin mi ?

encuni

6.2.2015 15:22:03

0
Cok grafik istiyorsanız elinize gamepadı alın dışarda oynayın

BSC Misafiri

6.2.2015 14:58:53

+1
Adam gibi,badass! bir rpg(senaryo,dövüş sistemi,grafikleriyle) oynamak istiyorsanız Witcher 3'ü bekleyeceksiniz.Bu kadar basit.Namco milleti ikinci kez keklemeye çalışıyor anlaşılan.

ankara

6.2.2015 14:35:37

0
Konsoldan PC'ye port edilen oyuna baktığımızda Garfik olarak PS'4'ten 10 Kat daha iyi birde karşılaştırma yaparken özellik olarak konsola eşit bir sistemde yapılıyor...

ankara

6.2.2015 14:32:59

0
Grafikler 2009 yılından kalma gibi. grafik kelimesinin bu oyunda yeri yoktur...

TheMuyu

6.2.2015 13:30:27

0
soul serilerinde grafiğe bakılmaz daha bunu idrak edemeyen sözde oyuncular var

David Attenborough

6.2.2015 13:22:04

0
Sanki oyunda grafik var. Onboard ekran kartıyla bile fullde oynanabilen bir oyun. Oyunun kendisi de çöp zaten. Buna para vereceğime çöpe atarım daha iyi. Hiç değilse paranın kimin cebine girmeyeceğini bilirim.

StrangerLovely

6.2.2015 12:26:30

0
Yeni nesilde benim için en kötü "grafiklerden" birisi souls serisindedir (bakın oyun kötü, atmosfer kötü demiyorum GRAFİK). Ayrıca oyunun grafikleri kötü denince kendi kafasından başka şeyler söylenmiş sananlar, beyin kullanımının çok gerektiği RPG oyunları bırakıp spor falan yapsınlar zira bu onlar için daha uygun bir hobi.

Shovel Knight

6.2.2015 10:58:44

-1
150 saatlik emeğimin steam cloud olmadığı için çöpe gitmesinden sonra ben bile tekrar başlamayı düşünüyorum ama burdaki çoğu arkadaş oynamadan yorum yapmış oyunun ne olduğunu bilmeden yorum yapmış onlara denecek bir şey yok

Hoid

6.2.2015 10:49:18

-1
Şu oyuna kötü diyen hatta çöp diyebilen insan RPG sevmiyordur ya da troll dür . Ben sırf Bloodborne için PS4 alacağım hatta Demon Souls'un tekrardan yapılıp gelme olasılığı varmış umarım doğrudur .

veterangamer

6.2.2015 10:16:22

0
benim icin en iyi grafiklerden biri souls serisindedir..cunku onemli olan kaplama kalitesi degil atmosferdir. grafik icin oyun oynayanlar ve bu oyunun grafiklerine olumsuz yorumda bulunanlar oyunculugu birakip film izlesinler onlar icin daha uygun bir hobi...

PHO3N1X

6.2.2015 09:32:38

0
Yorum kasmak için yazan çöpçülere zahmet edip cevap vermeyin.

immortalizmm

6.2.2015 01:52:31

+1
Bu oyunda grafik arayanlar hiç bulaşmasın bu oyunun amacı grafik sunmak değil zaten Bu oyun gibi gerçekci bir deneyim sunan kaçtane rpg sayabilirsinizki vuruş hissi hiç ve bazı rpg öğeleri hiç bir oyunda olamdığı kadar gerçekci ;)

stun

6.2.2015 00:29:51

0
quote:

Orijinalden alıntı: StrangerLovely
alıntı:

Orijinalden alıntı: stun

yorumlara bak lan.. oynadığım en iyi rpg serisine çöp diyorlar.. sizsiniz lan çöp... sizin oyunculuk anlayışınız bizi şuanki cod ve bf ye doğru sürüklüyor.. sizin yüzünüzden hepsi.. bu oyunun grafikleri 10 dur.. neden biliyormusunuz? atmosferi var.. kaplamaya bakmıyor bu işler

Dostum önce okuduğunu anlamayı öğrendikten sonra RPG oynaman oyun zevkin açısından daha iyi olur zira benim dediğim grafikler, oyuna ettiğim bir laf yok geçen senenin en iyilerinden ben de alıp oynayacağım zaten, deli gibi bekliyorum. Çöp kim ona da siz karar verin artık.
bu oyunun grafikleri de çöp değil.. bu oyundaki atmosfer hiç bir oyunda yok

StrangerLovely

6.2.2015 00:19:56

-1
quote:

Orijinalden alıntı: stun yorumlara bak lan.. oynadığım en iyi rpg serisine çöp diyorlar.. sizsiniz lan çöp... sizin oyunculuk anlayışınız bizi şuanki cod ve bf ye doğru sürüklüyor.. sizin yüzünüzden hepsi.. bu oyunun grafikleri 10 dur.. neden biliyormusunuz? atmosferi var.. kaplamaya bakmıyor bu işler
Dostum önce okuduğunu anlamayı öğrendikten sonra RPG oynaman oyun zevkin açısından daha iyi olur zira benim dediğim grafikler, oyuna ettiğim bir laf yok geçen senenin en iyilerinden ben de alıp oynayacağım zaten, deli gibi bekliyorum. Çöp kim ona da siz karar verin artık.

RedTurkei

6.2.2015 00:17:42

0
Çok akıcı olmuş sırf boyası kalkmış gibi kaplamalar yüzünden almamıştım istek listemde heycanla bekliyorum. 60 standart olsa ne güzel olacak

stun

6.2.2015 00:11:07

+4
yorumlara bak lan.. oynadığım en iyi rpg serisine çöp diyorlar.. sizsiniz lan çöp... sizin oyunculuk anlayışınız bizi şuanki cod ve bf ye doğru sürüklüyor.. sizin yüzünüzden hepsi.. bu oyunun grafikleri 10 dur.. neden biliyormusunuz? atmosferi var.. kaplamaya bakmıyor bu işler

eskioyuncu

6.2.2015 00:09:25

0
60fps farki! O sinematik etkiden eser yok simdi .PC yine kral.PS4 de renkleri sanki yikamislar ama detay seviyesi oldukca iyi.

Venomstr

6.2.2015 00:06:04

+1
hasta mısınız nesiniz? herşeye çöp diyorsunuz. yeni nesil ergen oyunculardan nefret ettim iyice...

2K

6.2.2015 00:03:19

+1
Dark Souls II de en az önem verdiğim şey grafiklerdi o yüzden bu sürümü pek umurumda değil ama oyun çıkmadan önce gösterdikleri videolarda bazı yerlerde meşale yakmak zorundaydık önümüzü görmek için çok iyi bir meşale sistemi vardı ama oyunu PC de oynadım karakter fosfor yayıyor gibi parlıyordu kullanmaya hiç gerek yoktu eğer yeni nesilde ilk gösterdikleri videolardaki gibi olacaksa alabilirim.

gesso

5.2.2015 23:53:48

0
Bu bahsedilen güncelleme birkaç gün önce 500 mb civarında Steam'e geldi. Oyunun grafikleri şuan videoda göründüğü gibi. Eskisine nazaran daha karanlık olması dışında kayda değer bir fark göremedim. Benim merak ettiğim şu kimilerinin dilinden düşürmediği DX11 grafikleri ne vakit gelecek. Yoksa öyle bir şey yok mu? Oyun bilgisayarımda böyle görünüyor:
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

PsiKoman

5.2.2015 23:47:37

+1
Ya yemin ederim bu playstation fanboylarından bıktım.Her iki konsoldada aynı performansı vericeği için direk oyuna çöp diyorlar.

SenJi

5.2.2015 23:37:45

0
quote:

Orijinalden alıntı: cenkk34 editör arkadaş veya bilen birisi cevaplarsa çok sevinirim geçen sitenizdeki haberde güncelleme olarak geleceği söyleniyordu facebook da bi duyuru yapmışlar ama tam anlamadım 2 nisan filan deniyordu facede bende oyun stemde var fakat baştan satın almam mı gerekecek oyunu yoksa bendeki steam sürümüne güncelleme olarak gelecek mi birde co op desteği nasıl olacak birlikte oynayablicekmiyiz seneryoyu arkadaşlarmızla??
Satın alman lazım scholar of sin versiyonunu. Bu arada ps4 sahibi olanlara önerim bunu alıcaklarına gidip BB almaları.Biraz özen gösterselermiş keşke yeni nesile oyun çıkartırken.Bende büyük bir DS fanıyım ama doğruya doğru oyunun grafikler leş.

cenkk34

5.2.2015 23:28:26

0
editör arkadaş veya bilen birisi cevaplarsa çok sevinirim geçen sitenizdeki haberde güncelleme olarak geleceği söyleniyordu facebook da bi duyuru yapmışlar ama tam anlamadım 2 nisan filan deniyordu facede bende oyun stemde var fakat baştan satın almam mı gerekecek oyunu yoksa bendeki steam sürümüne güncelleme olarak gelecek mi birde co op desteği nasıl olacak birlikte oynayablicekmiyiz seneryoyu arkadaşlarmızla??

HIGHER

5.2.2015 23:26:11

0
bu oyunun grafiklerine 9 puan veren bsc ye selam olsun:)

StrangerLovely

5.2.2015 23:26:03

0
Teknik detay delisi biri değilim ama bu çöp grafikleri de 1080p 60fps açsınlar bir zahmet.

supermariooooo

5.2.2015 23:15:21

+1
valla kimse kendini kandırmasın. bu oyunu duyurdukları grafikle oyunu çıkardıkları rezil grafiği gördükten sonra ps4 e gelirse oynarım dedim. ps4 halindede 1080 p çözünürlükle 60 hz dayamış ama dokular hala leş gibi. sanırım yüksek ihtimal ps4 tede almayacağım bu oyunu.. tanıtılan grafikler bu değildi.

fazliboz

5.2.2015 23:14:50

0
Belki körmüsün diyeceksiniz ama pc ve ps4 arasında bir fark göremedim contrast dışında pc nin en yüksek ayarları gibi olmuş gayet iyi
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dark Souls II ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
57 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız