Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dark Souls 2'nin Yönetmeni: From Software Zor Oyunlar Yapmaya Devam Edecek


     From Software'in oyunları oyunculara yaşattığı zor anlarıyla bilinir. Dark Souls, Dark Souls 2 oyun dünyasının en zorlayıcı yapımları arasında yer alır. Dark Souls 2'nin yönetmeni Yui Tanimura'nın verdiği bir röportaja göre yapımcı ekip oyuncuları zorlamaktan vazgeçmeyecek. 

     Tanimura, Tokyo Game Show'da "Karanlık fantazi dünyasına yoğunlaşmaktansa oyunculara başarı hissini yaşatmak istiyoruz. Zor oyunların günümüz oyun dünyasında küçük bir bölüm kapsadığını biliyoruz ancak firma olarak zor oyun yapmaya çalışıyoruz." dedi ve firmanın gelecekteki oyunlarında da bunu ön planda tutacağını dile getirdi.
 
     From Software'in zor oyunlarından etkilenen diğer oyun geliştiricileri hakkında Tanimura şunları söyledi: "Bu çok iyi bir şey. Piyasada Dark Souls 2'ye benzeyen daha çok oyun olmalı. Böylece zor oyunların daha geniş bir kitle tarafından benimsendiği ortaya çıkar."

    Firmanın PlayStation 4 için geliştirilen yeni oyunu Bloodborne da oyuncuları en az Souls serisi kadar zorlayacak gibi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gamespot.com dark souls dark souls 2 from software vga namco bandai aksiyon RPG pc ps3 xbox 360
Battlefield Nitrado Turnuvası Başlıyor Nvidia, 344.11 WHQL Sürücüsünü Yayınladı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

bigboss_42

21.9.2014 11:35:10

0
yenibir souls oyunu cıkarsalar artık 400 saattir oynuyorum yiter ya...:D

immortalizmm

19.9.2014 21:41:07

-2
Bu konuşan zor değil diyen arkadaşlar tek başınıza fume knight'ı kestiğiniz bir video atında bakalım ne kadar gerçekci konuşuyorsunuz ayrıca new game +++ oynamamışsınız siz sanırım.

BSC Misafiri

19.9.2014 21:04:40

0
zorluk anlayışlarını değiştirirlerse daha iyi olur daha iyi kontroller ve oynanabilirlikle sunsalar oyunlarını hiçbir zorluk yok aslında. yapay zeka iyi değil yani.. yapay zekayı iyi yapsınlar o zaman eyvallah derim

stun

19.9.2014 20:40:45

0
quote:

Orijinalden alıntı: ~Lithium Oyunlarındaki orjinallik zorluktan kaynaklı zaten. Diğer oyunlara benzemeye çalışırlarsa kaybederler. Bunu kesinlikler korumalılar. Hatta zorluğu daha fazla arttırmalılar.
katılıyorum.. dark souls 2 zor olsada dark souls 1 e göre zorluğu düşüktü.. bossları sık koymuşlar ama çok zor değillerdi

Aeschyli

19.9.2014 19:33:01

0
Oyunlarındaki orjinallik zorluktan kaynaklı zaten. Diğer oyunlara benzemeye çalışırlarsa kaybederler. Bunu kesinlikler korumalılar. Hatta zorluğu daha fazla arttırmalılar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dark Souls II ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
57 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız