Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dark Deception: Monsters & Mortals'ın Silent Hill DLC'si 23 Mart'ta Çıkıyor

 
Geliştirici Glowstick Entertainment, çok oyunculu korku oyunu Dark Deception: Monsters & Mortals'ın Silent Hill indirilebilir içeriğinin 23 Mart'ta çıkış yapacağını duyurdu. %10 indirimli çıkacak ve sınırlı bir süreliğine satışta kalacak.

Silent Hill indirilebilir içeriği Heather, Cybil, Robbie, Nurse ve Pyramid Head oynanabilir karakterlerini ekleyecek.
 
Glowstick Entertainment'ın belirttiğine göre "Bizim gibi küçük bağımsız bir ekibin, Silent Hill gibi büyük bir IP'yi kullanma şansı elde etmesi oldukça sıradan olmayan bir durum. Bunun üzerinde çalışmaktan son derece onur duyuyoruz ve bu fırsatı Dark Deception'ın başarısı ile Dark Deception'ın tutkulu oyuncu topluluğuna borçluyuz. Bu ayrıca Dark Deception oyuncu topluluğu için büyük bir test. Eğer Silent Hill indirilebilir içeriği iyi satarsa, diğer büyük AAA IP'ler için indirilebilir içerik ihtimali güçlenir. Bunu kesinlikle sizin yardımınız olmadan yapamayız. Eğer Monsters & Mortals sahibiyseniz ve hangi indirilebilir içeriği almak konusunda kararsızsanız cevap kesinlikle Silent Hill."
 
Dark Deception: Monsters & Mortals PC (Steam) üzerinde ulaşılabilir durumda.

Silent Hill indirilebilir içeriği fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Dark Deception: Monsters & Mortals çok oyunculu korku oyunu
Final Fantasy VII Remake Intergrade ‘PlayStation 5 Özellikleri’ Genişletilmiş Fragman Tekken 7 DLC Karakteri Lidia Sobieska 23 Mart'ta Dövüşe Katılıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Hudson51

22.3.2021 14:24:31

0
Capcom böyle küçük ekiplere böyle büyük IP haklarından ufak ufak vereceğine Sony gibi büyük şirketlere verse de adam gibi yeni ve güzel bir şeyler görsek. Hele bir de Kojima Productions'a verse var ya ne efsane olur

rick dangerous

22.3.2021 11:29:50

0
Oldukça sıradan mı?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dark Deception: Monsters & Mortals
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız